Η Μάγισσα – Επεισόδιο 35, 36, 37

Η Μάγισσα – Επεισόδιο 35, 36, 37 Διαβάστε περιλήψεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς Η Μάγισσα του ΑΝΤ1 …

Η Μάγισσα – Επεισόδιο 35, 36, 37

Η Μάγισσα – Επεισόδιο 35

Ο πύργος των Λασκαραίων αναστατώνεται με τα νέα της Θεοφανώς, ότι είναι έγκυος. Κανείς δεν περίμενε αυτή την εξέλιξη και κυρίως ο Μιχαήλ, που, προκειμένου να μην υπάρξει αναστάτωση, αποφασίζει να επισπεύσει το γάμο της με τον Φρίξο. Κάτι βέβαια που δεν αντέχει με τίποτα ο Μάρκος, ο οποίος προσπάθησε πολύ, αλλά δεν κατάφερε μέχρι στιγμής να αποτρέψει αυτή την εξέλιξη. Όπως θα αποδειχτεί όμως, ο διάδοχος του Μιχαήλ δεν έχει πει ακόμη την τελευταία του κουβέντα. Η Ποτούλα, αντιδρώντας στις πρακτικές των Γερακάρηδων, που προσπαθούν να της κλείσουν το στόμα, ετοιμάζει την αντεπίθεσή της. Παράλληλα, ο Μισέλ βάζει σ’ εφαρμογή ένα παράτολμο σχέδιο για το θησαυρό των Γερακάρηδων, προκειμένου να παραμείνει στον πύργο. Ο Αντρέι και η Θεοφανώ συγκρούονται με αφορμή ένα όραμα που βλέπει εκείνη, το οποίο ανατρέπει όλα όσα γνώριζε μέχρι τώρα για τη ζωή και την οικογένειά του. Το όραμά της επιβεβαιώνεται μετά από κάποιες πληροφορίες που του μεταφέρει

Ο Κανέλλος σχετικά με το παρελθόν του Τζανέτου. Οι δυο τους δεν αργούν να επιβεβαιώσουν ότι ο Ρώσος αξιωματικός είναι γιος του Τζανέτου Λάσκαρη. Η μητέρα του Αντρέι έζησε ένα μεγάλο έρωτα μαζί του, αλλά δεν πρόλαβε να του πει ότι περιμένει το παιδί του, αφού εκείνος εξαφανίστηκε και όλοι πίστεψαν ότι είναι νεκρός. Έτσι, παντρεύτηκε έναν άλλο άντρα, ο οποίος δέχτηκε να τον μεγαλώσει σαν δικό του παιδί, χωρίς όμως ποτέ να του δείξει στοργή και αγάπη. Οι δύο άντρες, φοβούμενοι πως αν αποκαλυφθεί το μυστικό αυτό θα προκαλέσει… σεισμό στον πύργο των Λασκαραίων και θα σταθεί αφορμή για καινούργιες διαμάχες, αποφασίζουν να μην το πουν ακόμη σε κανέναν.

Η Μάγισσα – Επεισόδιο 36

Έπειτα από αυτές τις εξελίξεις, ο Αντρέι αποφασίζει να δώσει μια δεύτερη ευκαιρία στη φιλία του με τη Θεοφανώ, την ίδια στιγμή που ένας απαγορευμένος έρωτας ανθίζει στον πύργο των Γερακάρηδων. Στο μεταξύ, ο Μάρκος με τη Δαμιανή συγκρούονται για τη Θεοφανώ κι εκείνη για πρώτη φορά συνειδητοποιεί ότι είναι ικανός να κάνει τα πάντα, προκειμένου να προστατέψει την αγαπημένη του. Το γεγονός, μάλιστα, ότι της εναντιώνεται με αυτό τον τρόπο της κοστίζει πολύ. Όπως θα αποδειχθεί, όμως, δεν είναι η μόνη που δεν λογαριάζει ο Μάρκος πάνω στο συγκεκριμένο θέμα. Έτσι, ενώ η Θεοφανώ κι ο Φρίξος ετοιμάζονται για το γάμο τους, εκείνος παίρνει μια απόφαση που μπορεί να ανατρέψει τα πάντα στη ζωή του και να τον φέρει αντιμέτωπο με όλους. Αποκαλύπτει ότι το παιδί που περιμένει εκείνη είναι δικό του! Και δεν σταματά εκεί… Ανακοινώνει επίσης ότι πήρε την απόφαση να την κάνει σύγκριά του, αφού δεν θέλει το δικό του παιδί να μεγαλώσει με άλλον πατέρα. Ο πύργος των Λασκαραίων μοιάζει με καζάνι που βράζει. Η Θεοφανώ βρίσκεται για μία ακόμη φορά στο επίκεντρο και βάλλεται από παντού. Εκείνη όμως που αντιδρά περισσότερο από όλους είναι η Μεταξία, η οποία αρνείται να κλείσει τα μάτια στην απιστία του άντρα της και πολύ περισσότερο να δεχτεί να κάνει την ερωμένη του σύγκριά του.

Η Μάγισσα – Επεισόδιο 37

Η Μεταξία, έξαλλη με την απόφαση του Μάρκου, φεύγει από τον πύργο των Λασκαραίων και επιστρέφει στην οικογένειά της. Ούτε η Θεοφανώ, όμως, νιώθει ανακουφισμένη μετά από αυτή την εξέλιξη. Αντίθετα, έχει βρεθεί εγκλωβισμένη στην απόφαση του Μάρκου να της επιφυλάξει μια μοίρα ίδια ακριβώς με της δικής του μητέρας, της Αναστασίας, η οποία όλα αυτά τα χρόνια ζει στη σκιά της Δαμιανής, χωρίς να έχει κανένα δικαίωμα στον άντρα που αγαπάει και του χάρισε τον πρωτότοκο γιο του. Επίσης, μια νέα κόντρα ξεκινά ανάμεσα στις δύο οικογένειες, αφού ούτε ο Σπήλιος με τη Γερακίνα βλέπουν με καλό μάτι την κίνηση αυτή του Μάρκου. Τελικά, η Μεταξία αποφασίζει να κάνει ένα βήμα πίσω, βάζοντας όμως έναν όρο: για να επιστρέψει στη συζυγική κλίνη, θα πρέπει ο Μάρκός να της υποσχεθεί πως, μετά τη γέννα, η Θεοφανώ θα φύγει από τον πύργο και δεν θα έχει καμία επαφή μαζί του. Εκείνος, βέβαια, αρνείται αυτή τη λύση κα έτσι οι δύο οικογένειες βαδίζουν ξανά στην κόψη του ξυραφιού. Η Δαμιανή, ξέροντας ότι είναι πολύ εύκολο να εκτροχιαστεί η κατάσταση, μπαίνει στη μέση, με σκοπό να ηρεμήσει τα πνεύματα Και ξεκινά από τη δική της οικογένεια, προσπαθώντας να πείσει τους πάντες να δεχτούν τον όρο της Μεταξίας. Δυστυχώς, όμως, δεν καταφέρνει να βρει κανέναν σύμμαχο και η κατάσταση συνεχίζει να είναι έκρυθμη. Παράλληλα, μια συζήτηση του Μάρκου με τον Αντρέι θα φέρει τους δύο άντρες στα όριά τους.

Αναμένουμε τα νέα επεισόδια της σειράς Η Μάγισσα – Επεισόδιο 38, 39, 40

Για την αρχική σελίδα « Η Μάγισσα » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Μάγισσαη μάγισσα επεισόδιαΗ Μάγισσα επομενα επεισοδιαΗ Μάγισσα – Επεισόδιο 35Η Μάγισσα – Επεισόδιο 36Η Μάγισσα – Επεισόδιο 37Η Μάγισσα – Επεισόδιο 38Η Μάγισσα – Επεισόδιο 39Η Μάγισσα – Επεισόδιο 40