Η Μάγισσα – Επεισόδιο 26: Η καλόγρια παίρνει απόφαση που ταράζει τα νερά

Η Μάγισσα – Επεισόδιο 26: Η Θεοφανώ, αντιμέτωπη με την απειλή της αποκάλυψης του πραγματικού πατέρα του παιδιού που περιμένει, αποφασίζει να δεχτεί την πρόταση γάμου του Φρίξου. Αυτή η απόφαση προκαλεί την απόγνωση του Μάρκου, ο οποίος δεν μπορεί να ανεχτεί την ιδέα να χάσει την Θεοφανώ και το παιδί του να μεγαλώσει με την πεποίθηση ότι έχει άλλον πατέρα. Σε μια προσπάθεια να αλλάξει την κατάσταση, ο Μάρκος προτείνει στην Θεοφανώ να φύγουν μαζί και αρχίζουν να σχεδιάζουν την απόδρασή τους από τον πύργο.

Η Μάγισσα – Επεισόδιο 26: Η καλόγρια παίρνει απόφαση που ταράζει τα νερά

Παράλληλα, η Θεοφανώ αντιμετωπίζει μια άλλη σύγκρουση, αυτή τη φορά με την Αγάθη. Η σχέση τους κλιμακώνεται σε ένα αποκορύφωμα, με την Αγάθη να αποφασίζει να ενημερώσει το ανώτατο ιερατείο της Μάνης ότι η Θεοφανώ είναι μάγισσα, επηρεασμένη από τον σατανά.

Εν τω μεταξύ, η Κυπριανή, αντιλαμβανόμενη τον κίνδυνο από την εκδικητική μανία των Τούρκων, συμβουλεύει τον Σπήλιο να φύγει με την οικογένειά του από τη Μάνη. Ταυτόχρονα, ο Αντρέι μαθαίνει από τον Κανέλλο μια περίεργη ιστορία από το παρελθόν του Ρασοφόρου, που τον βάζει σε βαθιές σκέψεις.

Η Κυπριανή, αποφασισμένη να αντιμετωπίσει την απειλή, συγκεντρώνει τους καπετάνιους της περιοχής, προσπαθώντας να τους πείσει να στηρίξουν τον Σπήλιο ενάντια στους Τούρκους. Ωστόσο, ο Σπήλιος αναλαμβάνει δράση πριν η Κυπριανή προλάβει να επηρεάσει τις αποφάσεις τους, επιδιώκοντας να αντικρούσει την επίθεση των Τούρκων.

Αυτές οι διαδραματισμένες συγκρούσεις και αποφάσεις οδηγούν σε μια σειρά από ερωτήματα: Θα καταφέρει η Θεοφανώ να αποδράσει με τον Μάρκο και να ξεφύγει από τον επικείμενο γάμο με τον Φρίξο; Ποιες θα είναι οι συνέπειες της καταγγελίας της Αγάθης για την Θεοφανώ; Θα μπορέσει ο Σπήλιος να προστατεύσει την οικογένειά του και τον τόπο του από την εκδίκηση των Τούρκων; Και τέλος, ποια είναι η μυστηριώδης ιστορία του Ρασοφόρου που αποκαλύφθηκε στον Αντρέι και πώς θα επηρεάσει την πορεία των γεγονότων;

Για την αρχική σελίδα « Η Μάγισσα » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

h magissaΗ Μάγισσαη μάγισσα mega spoilerΗ Μάγισσα trailerη μαγισσα αντ1η μάγισσα αντεναη μαγισσα εξελιξειςη μάγισσα επεισόδιαη μαγισσα νεα σειραη μάγισσα σειράη μάγισσα σημεραη μάγισσα τι θα γίνειη μαγισσα τρειλερΗ Μάγισσα – Επεισόδιο 26Μάγισσαμάγισσα spoilerμαγισσα αντ1μάγισσα νέα σειρά