Η Μάγισσα – Επεισόδιο 25: Η Θεοφανώ θα γίνει σύγκριά του

Η Μάγισσα – Επεισόδιο 25: Ο γάμος τους ανακοινώνεται και σκάει σαν βόμβα στην ηρεμία του πύργου των Λασκαραίων. Ο Μάρκος, σαν θηρίο παγιδευμένο σε κλουβί, δεν μπορεί να ανεχτεί την ιδέα του παιδιού του να μεγαλώνει με άλλον πατέρα. Βαριά του φαίνεται η κληρονομιά του πατέρα του, και για πρώτη φορά αποφασίζει να αντισταθεί.

Η Μάγισσα – Επεισόδιο 25: Η Θεοφανώ θα γίνει σύγκριά του

Σε μια αναπάντεχη κίνηση, ο Μάρκος ανακοινώνει ότι η Θεοφανώ θα γίνει η σύζυγός του, καταδικάζοντας την αγαπημένη του σε ένα παρόμοιο μοίρασμα με τη μητέρα του. Η Θεοφανώ προορίζεται να ζήσει στη σκιά της Μεταξίας, αν και κατέχει την πρώτη θέση στην καρδιά του Μάρκου.

Η απόφαση του Μάρκου να παντρευτεί τη Θεοφανώ προκαλεί οργή στην οικογένειά του, ειδικά στη μητέρα του και στη Μεταξία. Η Αναστασία φοβάται ότι ο Μιχαήλ μπορεί να αλλάξει στάση απέναντι στον Μάρκο, ενώ η Μεταξία βρίσκεται σε έξαλλη κατάσταση, αισθανόμενη προδομένη από τα δύο αδέλφια.

Από τη μία πλευρά, ο Τζανής παντρεύεται την Κερασία και είναι αποφασισμένος να την απομακρύνει από τη ζωή του για να αποφύγει τη σύγκρουση με την οικογένειά του, και από την άλλη, οι υποψίες της Μεταξίας για τη σχέση του Μάρκου με τη Θεοφανώ επιβεβαιώνονται.

Η Μεταξία, έχοντας αποδείξει ότι μπορεί να προσφέρει γιους στον Μάρκο, δε βρίσκει δικαιολογία στην απόφασή του και νιώθει ότι έχει κάθε δικαίωμα να τον κατηγορήσει. Η ατμόσφαιρα στον πύργο είναι εκρηκτική και οι ισορροπίες είναι ευάλωτες. Το ερώτημα που αιωρείται είναι ποιος θα κάνει την πρώτη κίνηση και θα τραβήξει το σχοινί της έντασης, χωρίς να υπολογίσει τις συνέπειες.

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση – αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου!

Για την αρχική σελίδα « Η Μάγισσα » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

h magissaΗ Μάγισσαη μάγισσα mega spoilerΗ Μάγισσα trailerη μαγισσα αντ1η μάγισσα αντεναη μαγισσα εξελιξειςη μάγισσα επεισόδιαη μαγισσα νεα σειραη μάγισσα σειράη μάγισσα σημεραη μάγισσα τι θα γίνειη μαγισσα τρειλερΗ Μάγισσα – Επεισόδιο 25Μάγισσαμάγισσα spoilerμαγισσα αντ1μάγισσα νέα σειρά