Η Μάγισσα – Επεισόδιο 23, 24, 25

Η Μάγισσα – Επεισόδιο 23, 24, 25 Διαβάστε περιλήψεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς Η Μάγισσα του ΑΝΤ1 …

Η Μάγισσα – Επεισόδιο 23, 24, 25

Η Μάγισσα – Επεισόδιο 23

Η Θεοφανώ βλέπει ένα ακόμη όραμα, το οποίο τη συγκλονίζει, αφού αφορά τον άνθρωπο που αγαπά όσο τίποτα στη ζωή της. Ο Μάρκος βρίσκεται σε κίνδυνο και η ίδια νιώθει αδύναμη, αφού δεν ξέρει τι πρέπει να κάνει για να αλλάξει τη μοίρα του. Ο Μάρκος πίνει από την κανάτα το δηλητηριασμένο νερό που προοριζόταν για τη Θεοφανώ και η ζωή του κρέμεται από μια κλωστή. Όλοι είναι συγκλονισμένοι, μα περισσότερο εκείνη. Κατηγορεί τον εαυτό της επειδή δεν μπόρεσε να σταματήσει το κακό, παρά το όραμα που είδε. Την ίδια στιγμή, ο Πετρούνης περιμένει την απόφαση της γιαγιάς του, της Κυπριανής και του άντρα της, για το αν μπορεί να μείνει μαζί τους και να δουλέψει στο πλάι του. Παράλληλα, ο Εμρέ, μετά την αποτυχία της δολοφονίας των Γερακάρηδων, προειδοποιεί τους καπετάνιους πως οι Τούρκοι θα επιτεθούν στη Μάνη. Μετά τις τελευταίες εξελίξεις, ο ρασοφόρος αποφασίζει ν’ ανοίξεί σε όλους τα χαρτιά του. Η κίνηση αυτή, όμως, θα έχει απρόβλεπτες συνέπειες, τις οποίες δεν είχε υπολογίσει… Η Ρηνιώ είναι σίγουρη πως ο Μάρκος είναι θύμα της Μεταξίας, η οποία προσπάθησε να δηλητηριάσει τη Θεοφανώ και κατά λάθος έκανε κακό στον ίδιο της τον άντρα. Μάλιστα, δεν κρύβει τις υποψίες της, προκαλώντας μεγάλη αναστάτωση στον πύργο των Λασκαραίων. Ευτυχώς, η περιπέτεια του Μάρκου έχει αίσιο τέλος, ανακουφίζοντας την οικογένειά του και περισσότερο τη Θεοφανώ, η οποία δεν αντέχει ούτε στη σκέψη ότι θα τον χάσει.

Η Μάγισσα – Επεισόδιο 24

Οι Γερακάρηδες αποφασίζουν να φύγουν από το δικό τους πύργο όταν μαθαίνουν πως οι Τούρκοι θα εισβάλουν στη Μάνη για αντίποινα. Ο Αντρέι γίνεται έξαλλος όταν μαθαίνει πως ο Μιχαήλ έστειλε τον Μανόλη και τον ρασοφόρο στον πύργο ενός αιμοσταγούς άρχοντα, για να τους τιμωρήσει εκείνος. Όσο για τον Κανέλλο, καταφέρνει τελικά να μάθει την αλήθεια για το χαμένο του αδελφό, την ίδια στιγμή, όμως, που ο θάνατος σημαδεύει για μία ακόμη φορά τη ζωή του. Το πλήγμα είναι μεγάλο, ενώ η αλήθεια που θα αποκαλυφθεί θα τον φέρει αντιμέτωπο με τον Μιχαήλ. Μόνο που αυτή τη φορά δεν κάνει πίσω. Η οργή του θα ξεσπάσει στον αδελφό του και η σχέση τους θα δοκιμαστεί με το χειρότερο τρόπο. Μια εγκυμοσύνη θα φέρει καινούργιες αναταραχές στον πύργο των Λασκαραίων. Η Θεοφανώ ανακαλύπτει ότι περιμένει το παιδί του Μάρκου. Ξέρει ότι αυτό δεν πρέπει να το μάθει κανείς, αφού, αν αποκαλυφθεί η σχέση τους, το τίμημα που θα πληρώσουν και οι δύο θα είναι βαρύ. Στο μόνο που εμπιστεύεται το μυστικό της είναι ο καλός της φίλος, ο Φροίξος, ο οποίος για μία ακόμη φορά θα της αποδείξει ότι αξίζει την εμπιστοσύνη της. Προκειμένου να μην το μάθει κανείς, αλλά και να τη γλιτώσει από τα χειρότερα, παίρνει αυτός την ευθύνη. Ανακοινώνει σε όλους ότι η Θεοφανώ περιμένει το παιδί του και σκοπεύει να την παντρευτεί. Η Μάγισσα – Επεισόδιο 23, 24, 25

Η Μάγισσα – Επεισόδιο 25

Η αναγγελία του γάμου τους πέφτει σαν κεραυνός εν αιθρία στον πύργο των Λασκαραίων. Ο Μάρκος νιώθει θηρίο στο κλουβί. Δεν αντέχει ούτε στη σκέψη ότι το παιδί του θα μεγαλώσει με άλλον πατέρα. Για πρώτη φορά στη ζωή του αισθάνεται ότι δεν μπορεί να σηκώσει άλλο το βάρος που του φόρτωσε ο πατέρας του κι αποφασίζει να αντιδράσει. Προς μεγάλη έκπληξη όλων, ανακοινώνει ότι η Θεοφανώ θα γίνει σύγκριά του. Η ειρωνεία είναι ότι η μοναδική γυναίκα που αγάπησε στη ζωή του θα έχει την ίδια μοίρα με τη μητέρα του. Όπως η Αναστασία βρίσκεται τόσα χρόνια στη σκιά της Δαμιανής, έτσι και η Θεοφανώ τώρα θα γίνει η δεύτερη, μη νόμιμη σύζυγός του, που μπορεί να βρίσκεται στην πρώτη θέση στην καρδιά του, αλλά θα είναι πάντα σε δεύτερη μοίρα σε σχέση με τη Μεταξία. Η απόφαση του Μάρκου να κάνει σύγκριά του τη Θεοφανώ εξοργίζει την οικογένειά του, περισσότερο όμως τη μητέρα του και τη Μεταξία. Η Αναστασία φοβάται μήπως ο Μιχαήλ αλλάξει στάση απέναντί του την ίδια στιγμή που η Μεταξία βράζει από θυμό, αφού νιώθει προδομένη και από τα δύο αδέλφια. Από τη μία, ο Τζανής παντρεύτηκε την Κερασία και δείχνει αποφασισμένος να τη βγάλει από τη ζωή του, προκειμένου να μην έρθει σε ρήξη με την οικογένειά του, και, από την άλλη, οι υποψίες της για τη σχέση του Μάρκου με τη Θεοφανώ επιβεβαιώθηκαν. Το γεγονός, μάλιστα, ότι η ίδια έχει αποδείξει πως μπορεί να του προσφέρει γιους, δεν δικαιολογεί την απόφαση του άντρα της κι έτσι νιώθει ότι έχει κάθε δικαίωμα να τον κατηγορεί. Η ατμόσφαιρα στον πύργο των Λασκαραίων είναι τεταμένη και οι ισορροπίες κρέμονται από μια κλωστή. Το θέμα τώρα είναι ποιος θα κάνει την κίνηση να τραβήξει το σχοινί, χωρίς να υπολογίσει τις συνέπειες….

Αναμένουμε τα νέα επεισόδια της σειράς Η Μάγισσα – Επεισόδιο 26, 27, 28

Για την αρχική σελίδα « Η Μάγισσα » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η ΜάγισσαΗ Μάγισσα – Επεισόδιο 23Η Μάγισσα – Επεισόδιο 24Η Μάγισσα – Επεισόδιο 25