Η Μάγισσα – Επεισόδιο 17, 18, 19

Η Μάγισσα – Επεισόδιο 17, 18, 19 Διαβάστε περιλήψεις από τα επόμενα επεισόδια της σειράς Η Μάγισσα του ΑΝΤ1 …

Η Μάγισσα – Επεισόδιο 17, 18, 19

Στην παραδοσιακή και περίπλοκη κοινότητα της Μάνης, οι εντάσεις και οι μυστικές συνωμοσίες εξακολουθούν να επηρεάζουν τις ισχυρές οικογένειες των Λασκαραίων και των Γερακάρηδων. Η Θεοφανώ και ο Φρίξος προσπαθούν να αποκαλύψουν την αλήθεια για τη δολοφονία του βρέφους, αλλά η κατάσταση εξελίσσεται αναπόφευκτα με απρόβλεπτες συνέπειες. Παράλληλα, η Μεταξία πρέπει να εκπληρώσει δύο αντιφατικές εντολές από τον πατέρα της και τη μητέρα της, ο Αντρέι αντιμετωπίζει σοκαριστικές ανακαλύψεις σχετικά με τον Τζανή, και οι δύο οικογένειες συγκρούονται λόγω εκδίκησης. Οι γεγονότα εξελίσσονται με τρόπο που ανατρέπει τη ζωή τους, με απρόβλεπτες συνέπειες για όλους.

Η Μάγισσα – Επεισόδιο 17 | 30/10/23

Θεοφανώ και ο Φρίξος έχουν βάλει μπρος το σχέδιό τους για να ξεσκεπάσουν τον Βρώτσο για τη δολοφονία του βρέφους. Τα πράγματα, όμως, δεν πάνε όπως τα είχαν υπολογίσει… Παράλληλα, η Μεταξία συνεχίζει να ακροβατεί σε τεντωμένο σχοινί. Από τη μία, την καταδιώκει η εντολή του πατέρα της, να οδηγήσει σε σύγκρουση τον άντρα της με τον αδελφό του, και, από την άλλη, οι απειλές της μητέρας της πως, αν δεν σταματήσει να βρίσκεται ερωτικά με τον Τζανή, θα τη σκοτώσει με τα ίδια της τα χέρια. Ωστόσο, δεν μπορεί να χαλιναγωγήσει το πάθος της για τον αδελφό του άντρα της κι αυτό την οδηγεί συχνά σε σπασμωδικές κινήσεις. Δεν θα αργήσει, μάλιστα, να φτάσει η στιγμή που τα κόλπα της θα οδηγήσουν τον Τζανή στα άκρα. Ο Αντρέι, από την άλλη, που πια έχει αρχίσει να εμπιστεύεται τον Μιχαήλ, αποφασίζει να του αποκαλύψει τον πραγματικό λόγο για τον οποίο βρίσκεται στη Μάνη. Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, οι συγγενείς ενός ναύτη που έχασε τη ζωή του απ’ το κούρσεμα του Σπήλιου, ζητούν εκδίκηση. Το γεγονός αυτό θα έχει αποτέλεσμα να εκτραχυνθεί, για ακόμα μια φορά, η κατάσταση ανάμεσα στις δύο οικογένειες. Ο Αντρέι με τον Τζανή θα βρεθούν αντιμέτωποι με απρόβλεπτες συνέπειες, ενώ η Θεοφανώ θα έχει μια συζήτηση με τον Μάρκο που θα τη σοκάρει.

Η Μάγισσα – Επεισόδιο 18 | 31/10/23

Ο Φρίξος, που πια έχει πιε- στεί αρκετά και φοβάται για τα χειρότερα, αναγκάζεται ν’ αποκαλύψει στη Μορφούλα το σχέδιο που έχουν καταστρώσει με τη Θεοφανώ για να ξεσκεπάσουν τον Βρώτσο. Ο Αντρέι, από την άλλη, έχει αρχίσει να έχει βάσιμες υποψίες ότι αυτός που σκότωσε το βρέφος είναι ο Τζανής. Τις σκέψεις του αυτές αποφασίζει να μοιραστεί με τον Κανέλλο, ο οποίος σοκάρεται με αυτά που ακούει. Δεν μπορεί και δεν θέλει να πιστέψει πως ο ανιψιός του σκότωσε το παιδί του αδελφού του. Παράλληλα, η συνάντηση των Λασκαραίων με τους Γερακάρηδες θα καταλήξει σε μια μάχη μ’ ένα μόνο νικητή. Ο Μιχαήλ και ο Σπήλιος, συνειδητοποιώντας ότι δεν μπορούν πια οι δύο οικογένειες να συνυπάρξουν ειρηνικά στον ίδιο τόπο, συμφωνούν σε μια αναμέτρηση σώμα με σώμα, με στόχο την επικράτηση. Χωρίς ξίφη και χωρίς κουμπούρια… Μια ανίερη συμφωνία θ’ αποτρέψει τον καινούργιο γδικιωμό, αλλά οι συνέπειες που θα φέρει θα είναι απρόβλεπτες για όλους. Μέσα σε αυτό το σκοτεινό κι επικίνδυνο σκηνικό που έχει βαρύνει και τις δύο ισχυρές οικογένειες της Μάνης, ο Βρώτσος ανακαλύπτει ποιοι του άφησαν το σημείωμα. Η έκπληξή του είναι μεγάλη, όπως και το μένος του απέναντί τους.

Η Μάγισσα – Επεισόδιο 19 | 01/11/23

Η Πολυξένη ήταν αυτή που αποκάλυψε τελικά στον Βρώτσο το σχέδιο της Θεοφανώς και του Φρίξου Κι εκείνος φυσικά δεν σκοπεύει να το αφήσει αυτό έτσι. Αναλαμβάνει δράση με απρόβλεπτες συνέπειες και για τους δύο. Ο Κανέλλος, από την άλλη, αποκαλύπτει στη Δαμιανή ότι ο Αντρέι υποψιάζεται ότι ο δολοφόνος του μωρού είναι ο Τζανής και οι δυο τους οδηγούνται σε σύγκρουση. Στην πραγματικότητα βέβαια, στην καρδιά εκείνης έχει φωλιάσει πια ο φόβος, αφού βλέπει ότι το σχέδιό της να γλιτώσει το γιο της από τα χειρότερα ενδεχομένως να τον βάλει σε μεγάλους μπελάδες. Και μόνο στην ιδέα ότι μπορεί να κατηγορηθεί για το φόνο που έκανε εκείνη, τρελαίνεται. Από την άλλη, όμως, ξέρει και πως αν αποκαλυφθεί η αλήθεια δεν θα γλιτώσει η ίδια από το μένος του Μιχαήλ και παράλληλα ο Τζανής θα χάσει κάθε ελπίδα να γίνει ο διάδοχος του πατέρα του, αντί του Μάρκου. Στο μεταξύ, ο Μιχαήλ αποφασίζει να γίνει μέλος της Φιλικής Εταιρείας και το εκμυστηρεύεται στον Αντρέι, αλλά εκείνος έχει άλλη άποψη. Τελικά, η συμμαχία μεταξύ Σπήλιου, Μιχαήλ και Δραγουμάνου ξεκινάει, με τον Σπήλιο να δείχνει ένα διαφορετικό πρόσωπο που τους εκπλήσσει όλους. Στα υπόγεια όμως του πύργου, συνωμοσίες συνεχίζουν να εξυφαίνονται, καθώς ο πραγματικός δολοφόνος του βρέφους κινδυνεύει ν’ αποκαλυφθεί σε όλους. Η Δαμιανή βιώνει το μεγαλύτερο εφιάλτη της. Τι θα συμβεί, άραγε, αν ο Μιχαήλ μάθει ότι εκείνη, με τη βοήθεια της Πολυξένης, σκότωσε το μωρό; Κι ακόμα χειρότερα, τι θα συμβεί αν αποκαλυφθεί ότι πατέρας του παιδιού δεν ήταν ο Μάρκος, αλλά ο Τζανής;

Αναμένουμε τα νέα επεισόδια της σειράς Η Μάγισσα – Επεισόδιο 20, 21, 22

Για την αρχική σελίδα « Η Μάγισσα » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η ΜάγισσαΗ Μάγισσα 01/11/23Η Μάγισσα 30/10/23Η Μάγισσα 31/10/23Η Μάγισσα – Επεισόδιο 17Η Μάγισσα – Επεισόδιο 18Η Μάγισσα – Επεισόδιο 19Η Μάγισσα – Επεισόδιο 20