Η Μάγισσα Επεισόδια – Βόμβα – Ο Τζανής καπετάνιος της φαμίλιας

Η Μάγισσα Επεισόδια – Ο Τζανής παίρνει τη θέση του Μάρκου ως αρχηγός των Λασκαρέων, δημιουργώντας συγκλονιστικές εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς. Μια βόμβα μεγατόνων θα σκάσει στη σειρά, καθώς η επιλογή του Τζανή ως αρχηγού θα προκαλέσει δυσαρέσκεια στους Λασκαραίους.

Η Μάγισσα Επεισόδια – Βόμβα – Ο Τζανής καπετάνιος της φαμίλιας

Από τη στιγμή που ο Μάρκος ανέλαβε την ηγεσία της οικογένειας, προκάλεσε δυσαρέσκεια και απογοήτευση στους Λασκαραίους με την υπεροπτική συμπεριφορά και τις κακές αποφάσεις του. Η Δαμιανή, μητέρα του Τζανή, είχε προειδοποιήσει τον Μάρκο για τη συμπεριφορά του και είχε επισημάνει ότι το κύριο της ενδιαφέρον ήταν η ανάδειξη του Τζανή. Ο Μάρκος, όμως, δεν έδωσε σημασία στα λόγια της, θεωρώντας την υπερβολική. Τώρα, με την παραίτησή του από τη θέση του αρχηγού, ο Τζανής αναλαμβάνει τον έλεγχο, ενώ ο Μάρκος βρίσκεται σε δεύτερη μοίρα.

Ο Μάρκος, τυφλωμένος από την αγάπη του για την Θεοφανώ, κάνει συνεχόμενα λάθη που εκθέτουν τους Λασκαρέους και προκαλούν δυσαρέσκεια σε όλους. Ακόμα και ο Κανέλλος, πιο ανοιχτόμυαλος, αρχίζει να ενοχλείται από τον Μάρκο. Οι λάθος αποφάσεις και η δυσαρέσκεια είναι εμφανείς, οδηγώντας τον Μάρκο στην αναγκαστική παραίτηση, με τον Τζανή να αναλαμβάνει τη θέση του. Η Δαμιανή, με έμμεσο τρόπο, πείθει τον Μιχαήλ ότι ο Τζανής είναι ικανός και άξιος καπετάνιος.

Ο Μάρκος αισθάνεται μόνος, αλλά δεν συνειδητοποιεί τα λάθη του. Τα πράγματα επιδεινώνονται με την αποκάλυψη ότι ο Αντρέι είναι γιος του Τζανέτου Λάσκαρη, γεγονός που προκαλεί αναταραχή. Οι αδερφικές σχέσεις εντείνονται, καθώς ο Μάρκος γίνεται υποδούλως του Τζανή, ενώ ο Αντρέι και ο Μάρκος βρίσκονται σε αντιπαράθεση για την καρδιά της Θεοφανώς. Το μέλλον φέρνει ακόμα περισσότερες αναταραχές καθώς οι σχέσεις εξελίσσονται και οι αποκαλύψεις συνεχίζονται.

Για την αρχική σελίδα « Η Μάγισσα » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Μάγισσαη μαγισσα αντ1Η Μάγισσα αυριοη μαγισσα εξελιξειςη μάγισσα επεισόδιαΗ Μάγισσα επομενα επεισοδιαΗ Μάγισσα περιλήψειςη μάγισσα σημεραΗ Μάγισσα τι θα δούμεη μαγισσα τρειλερ