Η Μάγισσα Επεισόδια – Σκοπός της, να μας διαλύσει

Η Μάγισσα Επεισόδια – Αύριο, στο νέο επεισόδιο της σειράς, η Δαμιανή επιδιώκει να εξαφανίσει τη Θεοφανώ, θεωρώντας την απειλή για την οικογένειά της. Σε μια συζήτηση με τον Τζανή, θα χρησιμοποιήσει τον σχεδιασμό της για να απομακρύνει οριστικά τη Θεοφανώ από τον πύργο.

Η Μάγισσα Επεισόδια – Σκοπός της, να μας διαλύσει

Η Δαμιανή, αγχωμένη, υποδεικνύει στον Τζανή ότι οι αντίπαλοι προσποιούνται δυσκολίες για να αποκτήσουν κάποιο όφελος. Ωστόσο, ο Τζανής αποκαλύπτει ότι φοβούνται πραγματικά, και ότι η πρόταση δεν έχει να κάνει με ανταλλάγματα. Τους εξηγεί ότι ο πύργος προστατεύεται από φρουρούς, και η Δαμιανή συμφωνεί ότι οφείλουν να δράσουν γρήγορα. Στη συνέχεια, η Δαμιανή υπενθυμίζει στον Τζανή τη σημασία της απομάκρυνσης της Θεοφανώ από τον πύργο για την ασφάλεια της οικογένειάς της.

Τονίζει ότι όλη η οικογένεια εξαρτάται από αυτόν. Η διχόνοια που δημιουργείται λόγω της παρουσίας της Θεοφανώς απειλεί να καταστρέψει τη φαμίλια τους. Στη συνέχεια, στη συνομιλία τους στη σειρά, ο Τζανής ρωτάει αν η Θεοφανώ είναι πραγματικά τόσο πανούργα. Η Δαμιανή επιβεβαιώνει ότι αυτή είναι η μόνη λογική εξήγηση και εκφράζει τους φόβους της ότι η Θεοφανώ σκοπεύει να μείνει μόνη με τον Μάρκο, εξουσιάζοντας τους.

Ξαφνικά, ο Κανέλλος εισέρχεται, ρωτώντας αν διέκοψε κάποια σημαντική συζήτηση. Η Δαμιανή του εξηγεί ότι συζητούσαν για τη συμπεριφορά του Μάρκου. Ο Τζανής, εκνευρισμένος, αναφέρει ότι ο Μάρκος περιφέρεται σαν τον αγά, δίνοντας διαταγές σε όλο τον κόσμο. Τονίζει ότι δεν πρόκειται να το ανεχτεί αυτό και υπογραμμίζει τη σοβαρότητα της κατάστασης.

Για την αρχική σελίδα « Η Μάγισσα » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Μάγισσαη μαγισσα αντ1Η Μάγισσα αυριοη μαγισσα εξελιξειςη μάγισσα επεισόδιαΗ Μάγισσα επομενα επεισοδιαΗ Μάγισσα περιλήψειςη μάγισσα σημεραΗ Μάγισσα τι θα δούμεη μαγισσα τρειλερ