Η Μάγισσα Επεισόδια – Ψεύτρα, θα σε σκοτώσω

Η Μάγισσα Επεισόδια – Το επόμενο επεισόδιο της σειράς αναμένεται να είναι συνταρακτικό, καθώς θα μαρτυρήσουμε την καταιγιστική ανατροπή στην ζωή των χαρακτήρων. Η Κερασίνα, αισθανόμενη τον πόνο της απιστίας, αποφασίζει να ανοίξει το στόμα της και να αποκαλύψει το μυστικό που κρατούσε περί της σχέσης μεταξύ Τζανή και Μεταξίας.

Η Μάγισσα Επεισόδια – Ψεύτρα, θα σε σκοτώσω

Ολόκληρος ο πύργος της οικογένειας Λάσκαρη βρίσκεται σε σοκ καθώς η αλήθεια αποκαλύπτεται, προκαλώντας ένταση και αντιδράσεις. Παρά τις απειλές του Τζανή, η Κερασίνα αποφασίζει να μην σωπάσει και να αποκαλύψει την παράνομη σχέση. Η αντιπαράθεση μεταξύ της Κερασίνας και της Μεταξίας φτάνει στα άκρα, ενώ ο Τζανής προσπαθεί απεγνωσμένα να ελέγξει την κατάσταση. Η Κερασίνα, αδιάφορη για τις απειλές, αποκαλύπτει ανοιχτά την αγάπη της για τον Τζανή, ανακοινώνοντας παράλληλα ότι κανείς δεν θα τους χωρίσει.

Παρά τον θυμό της Κερασίνας, η Μεταξία δεν υποχωρεί, απειλώντας με βίαιες πράξεις αν την προδώσει.
Η ένταση ανεβαίνει όταν η Κερασίνα αποκαλύπτει το μυστικό κατά τη διάρκεια δείπνου με την οικογένεια Λάσκαρη. Η αντίδραση όλων είναι τεράστια, με τη Μεταξία να βράζει από θυμό και να απειλεί ότι θα σκοτώσει την Κερασίνα. Ο Μάρκος εξοργίζεται, ενώ ο Τζανής προσπαθεί να διαψεύσει τις κατηγορίες.

Η Ρηνιώ, ως μάρτυρας της σχέσης, επεμβαίνει και επιβεβαιώνει τα λεγόμενα της Κερασίνας. Η αποκάλυψη αυτή έχει ανυπολόγιστες συνέπειες, με τον Μάρκο να επιβάλλει την τιμωρία της Μεταξίας, κλείνοντάς την στο μπουντρούμι ως τιμωρία για την απιστία και τη ντροπή που τους προκάλεσε.

Για την αρχική σελίδα « Η Μάγισσα » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Μάγισσαη μαγισσα αντ1Η Μάγισσα αυριοη μαγισσα εξελιξειςη μάγισσα επεισόδιαΗ Μάγισσα επομενα επεισοδιαΗ Μάγισσα περιλήψειςη μάγισσα σημεραΗ Μάγισσα τι θα δούμεη μαγισσα τρειλερ