Η Μάγισσα επεισόδια – Πέθανες για μένα, Τελειώσαμε

Η Μάγισσα επεισόδια – Πριν από το μεγάλο φινάλε, ο Σπήλιος αντιμετωπίζει τις ενοχές του για τον θάνατο του Πετρούνη και ανακαλύπτει ότι η Θεοφανώ είναι η αδελφή του.

Η Μάγισσα επεισόδια – Πέθανες για μένα, Τελειώσαμε

Λίγο πριν η ίδια οδηγηθεί στον θάνατο, αποφασίζει να τη σώσει. Αυτή η απόφαση τον φέρνει αντιμέτωπο με την οικογένειά του και κυρίως με την Κυπριανή, η οποία απαιτεί το θάνατό της ως “μάγισσας”. “Τι έκανες; Σίγουρα σου έριξε μάγια! Είχα δει το κακό να έρχεται! Αν δεν τη σκοτώσεις εσύ, θα το κάνω εγώ”, φωνάζει η Κυπριανή. Απαντώντας, ο Σπήλιος λέει: “Μη με βουρλιάζεις! Σταμάτα και μη μιλάς”. Ο Τζανής εκφράζει αντίθετη άποψη, αναρωτιόμενος γιατί ο Σπήλιος σώζει την Θεοφανώ, ενώ η κατάσταση οφείλεται σε εκείνη.

Ο Σπήλιος ξεσπά: “Είναι αδελφή μου! Πώς να τη σκοτώσω;”, σοκάροντας όλους. Παράλληλα, ο Μισέλ παραδίδει στον Σπήλιο τον θησαυρό του προπάππου του, δημιουργώντας νέες αναταραχές. Η Θεοφανώ παρασέρνει όλο και περισσότερο τον Σπήλιο στον κόσμο της, φέρνοντας τον αντιμέτωπο με την αλήθεια. Ταυτόχρονα, ο Αντρέι είναι αποφασισμένος να σώσει την κοπέλα, με οποιοδήποτε κόστος. Οι φόβοι της Γερακίνας επιβεβαιώνονται όταν ανακαλύπτει ότι ο Σπήλιος γνώριζε για τον θάνατο του Πετρούνη και δεν προσπάθησε να τον αποτρέψει.

Αυτό γίνεται αιτία για νέα αντιπαράθεση. «Ηξερα, την κεφαλή μου μέσα, το ήξερα! Και μετανιώνω που δεν μπόρεσα να το σταματήσω! Δεν το ήθελα, δεν ήθελα να πεθάνει έτσι ο γιος μας…». της λέει, αλλά η Γερακίνα πετάει φωτιές από τα μάτια της: «Πέθανες για μένα! Τελειώσαμε».

Για την αρχική σελίδα « Η Μάγισσα » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Μάγισσαη μαγισσα αντ1Η Μάγισσα αυριοη μαγισσα εξελιξειςη μάγισσα επεισόδιαΗ Μάγισσα επομενα επεισοδιαΗ Μάγισσα περιλήψειςη μάγισσα σημεραΗ Μάγισσα τι θα δούμεη μαγισσα τρειλερ