Η Μάγισσα Επεισόδια – Οι Λασκαραίοι αποκεφαλίζουν την Πολυξένη

Η Μάγισσα Επεισόδια – Στα επόμενα επεισόδια της σειράς, η σκοτεινή αλήθεια αποκαλύπτεται και φέρνει το τέλος της Πολυξένης, η οποία αποδίδεται για το στυγερό έγκλημα του φόνου του μωρού της Μεταξίας. Η Θεοφανώ, σε προηγούμενες σκηνές, είχε αποκαλύψει στους Φρίξο, Αντρέι και Βρώτσο ότι δεν είναι η μόνη υπεύθυνη και ότι κάποιος άλλος την είχε εκβιάσει να διαπράξει το εγκληματικό πράξη.

Η Μάγισσα Επεισόδια – Οι Λασκαραίοι αποκεφαλίζουν την Πολυξένη

Οι τρεις ήρωες αναλαμβάνουν δράση για να αποκαλύψουν την αλήθεια και σύντομα ανακαλύπτουν τη νεαρή πόρνη που διατηρούσε δεσμό με την Πολυξένη. Αυτή η γυναίκα είχε παρασχεθεί το δηλητήριο που σχεδόν σκότωσε τον Μάρκο και που οδήγησε στον εντοπισμό των ανθρώπων που σκότωσαν τη Σιμώνη, όπως ανέφερε το ρεπορτάζ. Ο Βρώτσος αναγκάζει την πόρνη να αποκαλύψει το όνομα της Πολυξένης ως την πραγματική υπεύθυνη πίσω από όλα τα εγκλήματα.

Λίγο αργότερα, η Πολυξένη παραδέχεται τα πάντα, δηλώνοντας: “Εγώ σκότωσα το μωρό.” Αμέσως εκδίδεται η εντολή να καταδικαστεί σε θάνατο και να οδηγηθεί στη φυλακή για την εκτέλεσή της. Όλοι οι χαρακτήρες βρίσκονται σε σοκ. Ωστόσο, η μοναδική που στενοχωρείται είναι η Δαμιανή, καθώς γνωρίζει ότι χάνει τον πιο έμπιστο άνθρωπό της. Η Πολυξένη οδηγείται στην κρεμάλα, και ο Βρώτσος, ως εκτελεστής, είναι αυτός που θα την σκοτώσει, όπως προδιαγράφεται στη συνέχεια της σειράς.

Για την αρχική σελίδα « Η Μάγισσα » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Μάγισσαη μαγισσα αντ1Η Μάγισσα αυριοη μαγισσα εξελιξειςη μάγισσα επεισόδιαΗ Μάγισσα επομενα επεισοδιαΗ Μάγισσα περιλήψειςη μάγισσα σημεραΗ Μάγισσα τι θα δούμεη μαγισσα τρειλερ