Η Μάγισσα Επεισόδια – Ο Σπήλιος εκτός εαυτού

Η Μάγισσα Επεισόδια – Στο σπίτι της Άννας, η Θεοφανώ κρατείται δεμένη, ανυποψίαστη για τον μυστηριώδη άντρα που έχει στραφεί προς την κατεύθυνσή της με εντολή να τη σκοτώσει. Ποιος είναι ο παρασκηνιακός σκηνοθέτης αυτής της θανατηφόρας παγίδας; Είναι η Κυπριανή, που έχει αφοσιωθεί στον σκοπό της να αφαιρέσει ζωές και έχει αποστείλει τον υπηρέτη της για να στείλει τη θανάσιμη απειλή στην “θυγατέρα της μάγισσας”.

Η Μάγισσα Επεισόδια – Ο Σπήλιος εκτός εαυτού

Ταυτόχρονα, ο Βρώτσος καταλαμβάνει τη Μαριώ, κρατώντας το κλειδί της αλήθειας, ενώ ο Αντρέι αντιμετωπίζει τον πραγματικό δολοφόνο του μωρού. Η Θεοφανώ, παρά τις δυσκολίες, αποφεύγει τον μυστηριώδη άνδρα και καταφεύγει σε ένα μοναστήρι. Εκεί, έκπληκτη, ακούει από τον Φρίξο τα γεγονότα που συμβαίνουν στον πύργο των Λασκαραίων, αποκαλύπτοντας ένα ακόμη σοκαριστικό γεγονός. Η Δαμιανή βρίσκεται αντιμέτωπη με ένα ακόμη πλήγμα, καθώς ο Μάρκος αποφασίζει να εξορίσει τον Τζανή από τον πύργο.

Η μητέρα, αποφασισμένη να μην αφήσει την τύχη του γιου της στα χέρια της πεπρωμένης, καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να τον προστατέψει. Όμως, η απόφαση του Μάρκου είναι αμετάκλητη. Παράλληλα, η κατάσταση του γάμου του Μάρκου με τη Μεταξία εξελίσσεται σε κρίσιμο σημείο. Ο Σπήλιος αρνείται να δει την κόρη του να χωρίζει, και η κατάσταση βγαίνει εκτός ελέγχου, απειλώντας να καταστρέψει τις ζωές τους.

Καθώς τα μυστικά και οι αποκαλύψεις διαδέχονται η μία την άλλη, ο κόσμος τους διαταράσσεται, αφήνοντας πίσω του έναν αέναο χορό εντάσεων και αναταραχών, φέρνοντας ένα μέλλον γεμάτο αναταραχές και απρόβλεπτες εξελίξεις.

Για την αρχική σελίδα « Η Μάγισσα » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Μάγισσαη μαγισσα αντ1Η Μάγισσα αυριοη μαγισσα εξελιξειςη μάγισσα επεισόδιαΗ Μάγισσα επομενα επεισοδιαΗ Μάγισσα περιλήψειςη μάγισσα σημεραΗ Μάγισσα τι θα δούμεη μαγισσα τρειλερ