Η Μάγισσα επεισόδια – Ο Μάρκος δέχεται απειλές για χάρη της

Η Μάγισσα επεισόδια – Τα επόμενα επεισόδια της σειράς θα φέρουν ανατρεπτικές εξελίξεις που θα μας καθηλώσουν. Στα εγκαίνια της εκκλησίας του Αντρέι, ο Μάρκος θα αντιμετωπίσει τις απειλές δύο ανδρών, όπως αποκαλύπτεται στο προσεχές επεισόδιο της σειράς. Οι απειλές αυτές σχετίζονται φυσικά με την Θεοφανώ, ενώ παράλληλα, η Μεταξία επιστρέφει στον πύργο.

Η Μάγισσα επεισόδια – Ο Μάρκος δέχεται απειλές για χάρη της

Μια αποκάλυψη από τη Γερακίνα θα επισημάνει ένα νέο ξεκίνημα για τον πύργο των Γερακάρηδων. Την ίδια στιγμή, η Θεοφανώ, με τη βοήθεια του Βρώτσου, αναζητά τα ίχνη του ανθρώπου που εξέδωσε την εντολή να δολοφονήσουν τη Σιμώνη. Το χάρισμα της Θεοφανώς διαδίδεται, και ο πύργος των Λασκαραίων βρίσκεται υπό πίεση κατοίκων που τη θεωρούν Μάγισσα και απαιτούν την εκδίωξή της από τη Μάνη. Οι δύσκολες στιγμές για την Θεοφανώ και τον Μάρκο ξεκινούν, με ανυπολόγιστες συνέπειες να απειλούν τη ζωή τους.

Καθώς αντιμετωπίζουν την πίεση της κοινότητας και αντιμετωπίζουν τον εχθρό που απειλεί τη ζωή της Σιμώνης, η Θεοφανώ και ο Μάρκος βρίσκονται αντιμέτωποι με προκλήσεις που θα δοκιμάσουν την αντοχή τους. Η εξέλιξη των γεγονότων ανοίγει νέους δρόμους για τους χαρακτήρες, ενώ ο κίνδυνος και οι αποκαλύψεις προβάλλουν μια σκοτεινή σκιά πάνω από τον πύργο και τη ζωή των πρωταγωνιστών.

Για την αρχική σελίδα « Η Μάγισσα » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

h magissaΗ Μάγισσαη μάγισσα mega spoilerΗ Μάγισσα trailerη μαγισσα αντ1η μάγισσα αντεναη μαγισσα εξελιξειςη μάγισσα επεισόδιαη μαγισσα νεα σειραη μάγισσα σειράη μάγισσα σημεραη μάγισσα τι θα γίνειη μαγισσα τρειλερΜάγισσαμάγισσα spoilerμαγισσα αντ1μάγισσα νέα σειρά