Η Μάγισσα Επεισόδια – Ο Μάρκος απαρηγόρητος – Ζητά εκδίκηση

Η Μάγισσα Επεισόδια – Η σειρά συνεχίζει να καθηλώνει τους θεατές της με τις ανατροπές που έρχονται. Στα επόμενα επεισόδια, ο Μιχαήλ και ο Μάρκος βρίσκονται αντιμέτωποι με ένα σοκαριστικό αποκαλυπτικό γεγονός: τον θάνατο της Αναστασίας.

Η Μάγισσα Επεισόδια – Ο Μάρκος απαρηγόρητος – Ζητά εκδίκηση

Παράλληλα, ο Τζανής, με την υποστήριξη των Γερακάρηδων, επιτίθεται στον πύργο των Λασκαραίων, με αίμα να χύνεται κατά τη διάρκεια της μάχης. Οι Γερακάρηδες επιτέλους καταφέρνουν να κατακτήσουν αυτό που ονειρεύονταν: την περιουσία και την εξουσία των Λασκαραίων. Ο Τζανής, πλέον νέος καπετάνιος, ορκίζεται να εκδικηθεί τον αδερφό του που τον πρόδωσε και τον εξόρισε. Εν τω μεταξύ, ο Μιχαήλ και ο Μάρκος παλεύουν να επιβιώσουν και να αντιμετωπίσουν τον χαμό των αγαπημένων τους.

Αγνοούν, όμως, ότι η Δαμιανή είναι υπεύθυνη για τον θάνατο της Αναστασίας. Ο Μάρκος βυθίζεται στη θλίψη για τον χαμό της μητέρας του και αναρωτιέται γιατί δεν μπόρεσε να την προστατέψει. Από την άλλη πλευρά, ο Μιχαήλ συγκλονίζεται από τον χαμό της γυναίκας που αγάπησε και που τον στήριζε πάντα. Ταυτόχρονα, η Δαμιανή καταφέρνει να κρύψει το έγκλημά της από όλους, εκτός από την κόρη της. Η σειρά συνεχίζει να αποκαλύπτει πολλά μυστικά και να προσφέρει ανατροπές που κρατούν το κοινό σε αγωνία καθώς η πλοκή εξελίσσεται περαιτέρω.

Για την αρχική σελίδα « Η Μάγισσα » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Μάγισσαη μαγισσα αντ1Η Μάγισσα αυριοη μαγισσα εξελιξειςη μάγισσα επεισόδιαΗ Μάγισσα επομενα επεισοδιαΗ Μάγισσα περιλήψειςη μάγισσα σημεραΗ Μάγισσα τι θα δούμεη μαγισσα τρειλερ