Η Μάγισσα επεισόδια – Καρφώνει πισώπλατα τον Μάρκο

Η Μάγισσα επεισόδια – Τα επόμενα επεισόδια της σειράς θα φέρουν ανατρεπτικές εξελίξεις που θα μας καθηλώσουν. Μετά τη συγκλονιστική αποκάλυψη του Μάρκου, η Μεταξία αναζητά καταφύγιο στους Γερακάρηδες. Ίσως έχει παίξει διπλό παιχνίδι με τον Μάρκο, ακόμη και με τον αδελφό του, πατέρα του παιδιού που γέννησε και σκοτώθηκε.

Η Μάγισσα επεισόδια – Καρφώνει πισώπλατα τον Μάρκο

Δεν αντέχει όμως το γεγονός ότι βρίσκεται στην αντίπερα όχθη και φωνάζει στον Μάρκο: “Συναντιόσασταν κρυφά και μετά αυτή σκότωσε τον γιο μου για να σε έχει μόνο δικό της! Δεν με πίστεψε κανείς σας! Το έλεγα από την αρχή και πήγατε να με βγάλετε τρελή. Με πρόδωσες, Μάρκο.” Ανακοινώνει αποφασισμένη: “Δεν έχω πλέον καμία δουλειά να βρίσκομαι εδώ, φεύγω! Γυρίζω στους γονείς μου και ό,τι είναι να γίνει, θα γίνει.” Η Μεταξία καταφεύγει στον πύργο των Γερακάρηδων, αφήνοντας πίσω της ερωτηματικά και αναστάτωση.

Οι Γερακάρηδες, παραξενεμένοι, την ρωτούν: “Τι συνέβη κόρη μας; Γιατί άφησες τον άντρα σου;” Και εκείνη αποκαλύπτει το σκοτεινό μυστικό: “Με απάτησε με το δουλικό, τη Θεοφανώ. Και μάλιστα περιμένει και το παιδί του.” Ο Σπήλιος εκτοξεύεται: “Τον άτιμο! Θα τον σκοτώσω, ανάθεμα την ώρα που σε έδωσα σ’ αυτή τη φάρα, κόρη μου.” Η καταιγιστική ανατροπή οδηγεί τις δύο οικογένειες στο χείλος του γκρεμού.

Παράλληλα, ο Μάρκος επιχειρεί να ξαναφέρει πίσω τη Μεταξία, αλλά εκείνη θέτει έναν απαιτητικό όρο: “Θα εξαφανιστεί και αυτή και το παιδί της.” Ο Μάρκος αρνείται, ενώ οι δύο οικογένειες καταλήγουν σε ένα επικίνδυνο παιχνίδι εκδίκησης.

Απροσδόκητα, στα επεισόδια της σειράς, αναπτύσσεται μια θυελλώδης ερωτική σχέση μεταξύ του Αντρέι και της Θεοφανώς. Από την αρχή, ο Αντρέι έδειχνε ενδιαφέρον για τη Θεοφανώ, ανακαλύπτοντας πως είναι άλλοθι στη δολοφονία του βρέφους. Η συμφωνία τους να αναζητήσουν αλήθειες μετά το χάρισμα της κοπέλας εξελίσσεται σε μια επικίνδυνη αγάπη. Όλα αυτά θα οδηγήσουν σε μια έντονη αναταραχή στον πύργο των Λασκαραίων και ιδίως στον Μάρκο, ο οποίος θα βρεθεί αντιμέτωπος με τις δυνάμεις του πάθους και της προδοσίας.

Για την αρχική σελίδα « Η Μάγισσα » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

h magissaΗ Μάγισσαη μάγισσα mega spoilerΗ Μάγισσα trailerη μαγισσα αντ1η μάγισσα αντεναη μαγισσα εξελιξειςη μάγισσα επεισόδιαη μαγισσα νεα σειραη μάγισσα σειράη μάγισσα σημεραη μάγισσα τι θα γίνειη μαγισσα τρειλερΜάγισσαμάγισσα spoilerμαγισσα αντ1μάγισσα νέα σειρά