Η Μάγισσα Επεισόδια – Η Ζωή του Αντρέι Καταρρέει

Η Μάγισσα Επεισόδια – Η αλήθεια πέφτει βαριά τον Αντρέι, χάνεται από την αποκάλυψη της πραγματικής του ταυτότητας. Στα επόμενα επεισόδια της σειράς, θα βιώσει τραγικές στιγμές που θα σημαδέψουν τη ζωή του. Η Θεοφανώ, αφού μάθει την αλήθεια, βρίσκεται στο πλευρό του, εκφράζοντας τη συμπαράστασή της: “Πώς είσαι; Έμαθα τι έχει γίνει”.

Η Μάγισσα Επεισόδια – Η Ζωή του Αντρέι Καταρρέει

Στην απάντησή του, ο Αντρέι αποκαλύπτει τη δυσκολία του να αντιμετωπίσει την αλήθεια: “Όλη μου η ζωή ήταν ένα ψέμα. Προσπάθησα να κάνω αυτό που πίστευα για τον πατέρα μου για να με αγαπήσει, αλλά τώρα καταλαβαίνω γιατί ποτέ δεν το έκανε. Και από την άλλη, ο Τζανέτος. Ήμουν τόσο κοντά του και δεν ήξερα τίποτα. Τον έβαλα στην καρδιά μου από την αρχή και τώρα βγάζει ένα νόημα γιατί συνέβη αυτό”.

Παράλληλα, η οικογένεια των Λασκαρέων προσπαθεί να αντιμετωπίσει το σοκ από την αποκάλυψη του Κανέλλου σχετικά με την ταυτότητα του Αντρέι. Η Ρηνιώ, από την άλλη, βρίσκεται σε σύγχυση, αντιμετωπίζοντας τον έρωτα που ένιωσε για τον ξάδερφό της. Οι επόμενες εξελίξεις στη σειρά υπόσχονται να αναδείξουν τις εντάσεις και τις αναταραχές στη ζωή των χαρακτήρων.

Για την αρχική σελίδα « Η Μάγισσα » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Μάγισσαη μαγισσα αντ1Η Μάγισσα αυριοη μαγισσα εξελιξειςη μάγισσα επεισόδιαΗ Μάγισσα επομενα επεισοδιαΗ Μάγισσα περιλήψειςη μάγισσα σημεραΗ Μάγισσα τι θα δούμεη μαγισσα τρειλερ