Η Μάγισσα Επεισόδια – Η ζωή της κρέμεται από μία κλωστή

Η Μάγισσα Επεισόδια – Η Θεοφανώ αντιμετωπίζει έναν νέο εχθρό και η ζωή της βρίσκεται σε κίνδυνο, όπως αποκαλύπτεται στα επόμενα επεισόδια της σειράς στον ΑΝΤ1, καθώς αυτός που την ακολουθεί καταφέρνει και την μαχαιρώνει.

Η Μάγισσα Επεισόδια – Η ζωή της κρέμεται από μία κλωστή

Ο Αντρέι δεν την εγκαταλείπει και την συνοδεύει στην αναζήτηση του πατέρα της. Ωστόσο, η Κυπριανή έχει αναθέσει σε έναν υπηρέτη της να τους παρακολουθεί με σκοπό να απομακρύνει την Θεοφανώ. Οι δυο τους αποφασίζουν να ταξιδέψουν μαζί στη Μονεμβασιά. Πριν όμως φτάσουν εκεί, ανακαλύπτουν χειρόγραφα του Τζανέτου, τα οποία προκαλούν ανησυχία στον Αντρέι. Κανείς από τους δύο δεν αντιλαμβάνεται τον επικίνδυνο άντρα που τους παρακολουθεί με σκοπό να σκοτώσει την Θεοφανώ.

Ωστόσο, ο κίνδυνος θα προέλθει από μία εντελώς διαφορετική κατεύθυνση. Ξαφνικά, βρίσκονται φυλακισμένοι, με μοναδική ελπίδα να σώσουν τη ζωή τους τη γυναίκα που επισκέφτηκαν στη Μονεμβασιά. Ωστόσο, πριν αυτή καταφέρει να παρέμβει, ο νέος εχθρός της Θεοφανώς την μαχαιρώνει ενώ ο Αντρέι παρακολουθεί απελπισμένος. Η ζωή της κρέμεται από μια κλωστή, όπως παρακολουθούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς.

Ποιος είναι ο νέος εχθρός που απειλεί τη Θεοφανώ; Πώς θα αντιδράσει ο Αντρέι στην επίθεση εναντίον της αγαπημένης του; Θα καταφέρουν οι δύο τους να ξεφύγουν από την επικίνδυνη θέση στην οποία βρίσκονται; Ποια είναι η πραγματική απειλή που αντιμετωπίζουν στη Μονεμβασιά; Πώς θα εξελιχθεί η σχέση τους μετά από αυτά τα γεγονότα;

Για την αρχική σελίδα « Η Μάγισσα » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Μάγισσαη μαγισσα αντ1Η Μάγισσα αυριοη μαγισσα εξελιξειςη μάγισσα επεισόδιαΗ Μάγισσα επομενα επεισοδιαΗ Μάγισσα περιλήψειςη μάγισσα σημεραΗ Μάγισσα τι θα δούμεη μαγισσα τρειλερ