Η Μάγισσα Επεισόδια – Η Θεοφανώ την στέλνει στην Κρεμάλα

Η Μάγισσα Επεισόδια – Στα επόμενα επεισόδια της σειράς, η Θεοφανώ θα αποκαλύψει μια σοκαριστική αλήθεια, καθώς θα ανακοινώσει σε όλους ότι η Πολυξένη είναι η δολοφόνος του μωρού και θα καταδικαστεί σε θάνατο.

Η Μάγισσα Επεισόδια – Η Θεοφανώ την στέλνει στην Κρεμάλα

Σύμφωνα με το ρεπορταζ, αυτή είναι η αρχή του τέλους για την Πολυξένη. Οι Φρίξος και Αντρέι, καθώς και ο Βρώτσος, έχουν ήδη ενημερωθεί από τη Θεοφανώ για το όραμα της όπου η Πολυξένη σκοτώνει το μωρό. Αποφασίζουν να ξεσκεπάσουν την αλήθεια, και σύντομα βρίσκουν στοιχεία που τους οδηγούν στην ερωμένη της Πολυξένης. Η Θεοφανώ ομολογεί: “Η Πολυξένη σκότωσε το μωρό”. Στη συνέχεια, ο Αντρέι παρουσιάζει ενοχοποιητικά στοιχεία κατά της Πολυξένης.

Όλοι σοκάρονται, και η Δαμιανή φοβάται ότι θα αποκαλυφθεί η εμπλοκή της στον φόνο του μωρού. Η Πολυξένη αποδέχεται τις κατηγορίες και αναρωτιούνται για τον λόγο. Παρά την ομολογία της, αρνείται να αποκαλύψει περισσότερες λεπτομέρειες. Ο Μιχαήλ δίνει εντολή για την τιμωρία της Πολυξένης. Η Πολυξένη οδηγείται στο μπουντρούμι, με την απαγόρευση να της παρασχεθεί οποιαδήποτε βοήθεια. Οι υπόλοιποι αναρωτιούνται γιατί έκανε αυτή την πράξη, δημιουργώντας αγωνία και αναστάτωση. Οι Γερακάρηδες, αφού μαθαίνουν την αλήθεια, ζητούν εκδίκηση.

Η Μεταξία προσπαθεί να πείσει τη Γερακίνα ότι η Δαμιανή δεν φέρει ευθύνη. Η Γερακίνα υπερασπίζεται την κόρη της, αλλά η Μεταξία υποστηρίζει ότι ο πραγματικός ένοχος είναι ο Πετρούνης, προκαλώντας διάλογο γεμάτο ένταση και αναταραχή.

Για την αρχική σελίδα « Η Μάγισσα » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Μάγισσαη μαγισσα αντ1Η Μάγισσα αυριοη μαγισσα εξελιξειςη μάγισσα επεισόδιαΗ Μάγισσα επομενα επεισοδιαΗ Μάγισσα περιλήψειςη μάγισσα σημεραΗ Μάγισσα τι θα δούμεη μαγισσα τρειλερ