Η Μάγισσα Επεισόδια – Η Λέχου μας δίνει το πιο καυτό σχόλιο

Η Μάγισσα Επεισόδια – Στο πλαίσιο μιας συνέντευξης, η Κατερίνα Λέχου αποκάλυψε λεπτομέρειες για τη συμμετοχή της στη σειρά και τον ρόλο της ως Δαμιανή. Η ηθοποιός περιέγραψε τη χαρακτηριστική της ηρωίδα ως μια γυναίκα με αρνητικό πρόσημο, επισημαίνοντας πως στη σειρά αυτή λίγοι είναι οι χαρακτήρες με αθώο υπόβαθρο.

Η Μάγισσα Επεισόδια – Η Λέχου μας δίνει το πιο καυτό σχόλιο

Εξέφρασε την ανάγκη να δικαιολογήσει τις πράξεις της Δαμιανής μέσα από την ίδια, τονίζοντας πως η κίνητρό της ήταν η προστασία της οικογένειάς της και η διατήρηση των μυστικών κάτω από το χαλί. Σχετικά με το ενδεχόμενο prequel της σειράς, η Κατερίνα Λέχου αναφέρθηκε πως έχει ακούσει φήμες, αλλά δεν διαθέτει περαιτέρω πληροφορίες. Εξέφρασε την άποψη πως, αν πραγματοποιηθεί, θα ενέπαιε νέους ηθοποιούς, καθώς το prequel θα εκτυλίσσεται 100 χρόνια πριν από τα γεγονότα της τρέχουσας σειράς, αφήνοντας έτσι ανοιχτό το ενδεχόμενο ανανέωσης του καστ.

Παράλληλα, η ηθοποιός ανέφερε την τρέχουσα τηλεοπτική σεζόν, εκφράζοντας την παρατήρησή της για μια τάση προς το παρελθόν με αρκετές σειρές εποχής. Εξέφρασε την άποψη πως οι ιστορίες που είναι δεμένες και στιβαρές είναι ιδιαίτερα ισχυρές, εκφράζοντας την ελπίδα της για μια μακροχρόνια ανάπτυξη των σεζόν στη χώρα μας. Τόνισε επίσης τη δυσκολία της εργασίας της στη σειρά, αναφέροντας πόσο δύσκολο είναι να διατηρήσει τη συνοχή της ιστορίας μεταξύ των επεισοδίων, καθώς ερμήνευε σκηνές από το επεισόδιο 20 και έπειτα από το επεισόδιο 40.

Για την αρχική σελίδα « Η Μάγισσα » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Μάγισσαη μαγισσα αντ1Η Μάγισσα αυριοη μαγισσα εξελιξειςη μάγισσα επεισόδιαΗ Μάγισσα επομενα επεισοδιαΗ Μάγισσα περιλήψειςη μάγισσα σημεραΗ Μάγισσα τι θα δούμεη μαγισσα τρειλερ