Η Μάγισσα Επεισόδια – Γερακίνα – Σπήλιος χωρίζουν

Η Μάγισσα Επεισόδια – Τα επόμενα επεισόδια της σειράς θα φέρουν ανατρεπτικές εξελίξεις που θα μας καθηλώσουν καθώς έρχονται ένανς χωρισμός και ένας φόνος που θα συγκλονίσουν το κοινό, ανεβάζοντας την αγωνία σε ύψη!

Η Μάγισσα Επεισόδια – Γερακίνα – Σπήλιος χωρίζουν

Ο χωρισμός πηγαίνει πίσω στην οικογένεια των Γερακάρηδων, με τη Γερακίνα και τον Σπήλιο να είναι οι πρωταγωνιστές αυτού του δράματος. Σύμφωνα με όσα αναφέρονται στο ρεπορταζ, η Γερακίνα ετοιμάζεται να ανακοινώσει στον Σπήλιο ότι το παιδί που φέρει στην κοιλιά της δεν επιθυμεί να μεγαλώσει σε μία οικογένεια που φέρει κατάρα. Αποφασίζει να απομακρυνθεί και να το μεγαλώσει μακριά από τον πύργο των Γερακάρηδων, προκαλώντας στον Σπήλιο απώλεια και απογοήτευση λόγω του αγάπης που της έχει.

Η έλευση της Κυπριανής στον πύργο των Γερακάρηδων εντείνει την αποχώρηση της Γερακίνας, προκαλώντας έντονες συγκινήσεις. Πέραν από τον χωρισμό, ωστόσο, ένα άλλο σοκαριστικό γεγονός πλησιάζει – ο φόνος. Η Θεοφανώ, υπό την επήρεια του πνεύματος της Αναχίτ, εισβάλλει σε μια συνάντηση των Τριβολαίων και σκοτώνει ένα από τα μέλη τους, αντιδρώντας στην απαγωγή που είχαν κάνει στην ίδια.

Το πνεύμα της μητέρας της Θεοφανώς εκδικείται για τα άδικα που υπέστη η κόρη της. Ο Μάρκος γίνεται μάρτυρας του εγκλήματος και ζητά από τη Θεοφανώ κάτι παράτολμο. Οι εξελίξεις αναμένεται να κόψουν την ανάσα του κοινού, καθώς η δράση εξελίσσεται με ταχύτητα και απροσδόκητα γεγονότα έρχονται στο φως.

Για την αρχική σελίδα « Η Μάγισσα » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Μάγισσαη μαγισσα αντ1Η Μάγισσα αυριοη μαγισσα εξελιξειςη μάγισσα επεισόδιαΗ Μάγισσα επομενα επεισοδιαΗ Μάγισσα περιλήψειςη μάγισσα σημεραΗ Μάγισσα τι θα δούμεη μαγισσα τρειλερ