Η Μάγισσα επεισόδια – Επιστρέφει και εκδικείται

Η Μάγισσα επεισόδια – Στη συνέχεια της σειράς, ένας νέος κύκλος αποκαλύψεων και δράσης αναμένεται καθώς ο Πετρούνης επιστρέφει για να επιβάλει δικαιοσύνη και να υπενθυμίσει στον πατέρα του Σπήλιο τα κρίματα του.

Η Μάγισσα επεισόδια – Επιστρέφει και εκδικείται

Ανακαλύπτοντας την αδελφική σχέση της Θεοφανώς με τον Σπήλιο, αυτός σοκάρεται, ενώ η αντιμετώπισή του με τις ιδιαίτερες δυνάμεις της Θεοφανώς αναστατώνει τον κόσμο του. Παρά τις πιέσεις να εξοντώσει την κόρη της “κακιάς μάγισσας”, ο Σπήλιος συνειδητοποιεί ότι η ίδια δε φέρει ευθύνη για την καταστροφή του γάμου της κόρης του. Παρά τις αντιδράσεις από τη Μεταξία, την μητέρα του, τον Τζανή και τη Δαμιανή που αντιτίθενται στη σχέση του Μάρκου, ο Σπήλιος δεν υποκύπτει στην πίεση.

Το σοκ εμβαθύνεται όταν το πνεύμα της Αναχίτ αναλαμβάνει τον έλεγχο του σώματος της Θεοφανώς, ανακαλύπτοντας το παρελθόν του Σπήλιου και τις πράξεις του. Ο γιος του, αδικοχαμένος Πετρούνης, επιστρέφει από τον τάφο του, ξυπνώντας τις αναμνήσεις και τις ευθύνες του Σπήλιου. Η ώρα της πληρωμής έχει φτάσει. Ο δρόμος προς την εκδίκηση είναι πλέον ανοιχτός, με τον αίμα να στρώνει το μονοπάτι της δικαιοσύνης.

Ποιες ανατροπές περιμένουν τον Σπήλιο στη συνέχεια της σειράς; Πώς θα αντιδράσει αντιμέτωπος με το παρελθόν του και τις πράξεις του; Τι ρόλο θα παίξει το πνεύμα της Αναχίτ στην εξέλιξη της ιστορίας;

Για την αρχική σελίδα « Η Μάγισσα » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Μάγισσαη μαγισσα αντ1Η Μάγισσα αυριοη μαγισσα εξελιξειςη μάγισσα επεισόδιαΗ Μάγισσα επομενα επεισοδιαΗ Μάγισσα περιλήψειςη μάγισσα σημεραΗ Μάγισσα τι θα δούμεη μαγισσα τρειλερ