Η Μάγισσα Επεισόδια – Αυτό το διαβολογύναικο πρέπει να πεθάνει

Η Μάγισσα Επεισόδια – Η οικογένεια των Λασκαραίων βρίσκεται σε αναστάτωση μετά τις αποκαλύψεις του Κανέλλου σχετικά με τον Αντρέι. Αντιμετωπίζοντας τα νέα δεδομένα, η Ρηνιώ βρίσκεται σε σύγχυση, καθώς ανακαλύπτει ότι ερωτεύτηκε τον ξάδελφό της, τον Αντρέι. Ενώ φοβάται ότι θα χάσει περισσότερα προνόμια, πρέπει να αντιμετωπίσει τα συναισθηματικά της μπέρδεμα.

Η Μάγισσα Επεισόδια – Αυτό το διαβολογύναικο πρέπει να πεθάνει

Παράλληλα, η Δαμιανή αντιμετωπίζει ένα ακόμα εμπόδιο στον δρόμο για να γίνει ο Τζανής αρχηγός της φαμίλιας. Η Κυπριανή προσπαθεί να πείσει τη Δαμιανή να απομακρύνουν τη Θεοφανώ, κατηγορώντας την ως διαβολολογύναικο που πρέπει να εξαλειφθεί. Συμφωνούν ότι πρέπει να συνεργαστούν για να επιτύχουν τον σκοπό τους και θέτουν σε εφαρμογή το σχέδιό τους.

Καθώς προσπαθεί να επιβιώσει, η Θεοφανώ βρίσκει έναν ανέλπιστο σύμμαχο στον δρόμο της. Οι εξελίξεις ανοίγουν νέες πτυχές και δυναμώνουν τα δεσμά σε αυτήν την περίπλοκη ιστορία, ενώ η καθεμία από τις χαρακτήρες αντιμετωπίζει τις δικές της προκλήσεις και αποφάσεις. Παράλληλα, ανοίγει ένα καινούριο κεφάλαιο στη ζωή της Θεοφανώς και είναι αποφασισμένη ν’ ακολουθήσει τα χνάρια της μητέρας της, Αναχίτ, και να βρεί την αλήθεια για το τι συνέβει πραγματικά στην μητέρα της.

Για την αρχική σελίδα « Η Μάγισσα » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Μάγισσαη μαγισσα αντ1Η Μάγισσα αυριοη μαγισσα εξελιξειςη μάγισσα επεισόδιαΗ Μάγισσα επομενα επεισοδιαΗ Μάγισσα περιλήψειςη μάγισσα σημεραΗ Μάγισσα τι θα δούμεη μαγισσα τρειλερ