Η Μάγισσα Επεισόδια – Αυτή σκοτώνει την Κερασίνα

Η Μάγισσα Επεισόδια – Με ανυπομονησία περιμένει το τηλεοπτικό κοινό τα προσεχή επεισόδια της σειράς στον ΑΝΤ1, καθώς θα μαρτυρήσει τον τραγικό θάνατο της Κερασίνας. Η νεαρή γυναίκα, ενημερωμένη για την παράνομη σχέση του συζύγου της Τζανή με τη Μεταξία, αποφασίζει να μην αφήσει τον άντρα της να ξεφύγει από τον έλεγχό της.

Η Μάγισσα Επεισόδια – Αυτή σκοτώνει την Κερασίνα

Η Κερασίνα, γεμάτη αποφασιστικότητα, ξεκινά μια σειρά δράσεων με σκοπό να χωρίσει το ζευγάρι και να κατακτήσει ξανά την καρδιά του άντρα της. Ωστόσο, και η Μεταξία δεν είναι διατεθειμένη να χάσει τον Τζανή, και ο ίδιος ο Τζανής δεν προτίθεται να αφήσει την αγαπημένη του γυναίκα. Σε μια άλλη πλευρά, η Δαμιανή, μητέρα του Τζανή, βλέπει τον γιο της να απειλείται από την Κερασίνα με την αποκάλυψη μυστικών σχετικά με την σχέση του με τη Μεταξία.

Καθένας από τους τρεις έχει τους δικούς του λόγους να προστατεύσει τα δικά του συμφέροντα και να καταστεί ο μόνος κυρίαρχος σε αυτήν την εξελισσόμενη κατάσταση. Το αναπόφευκτο φαίνεται να πλησιάζει, με το επερχόμενο θάνατο της Κερασίνας να σκιάζει ξανά τον πύργο των Λασκαραίων. Ποιος θα φτάσει στο έγκλημα; Κάποιος από τους εμπλεκόμενους χαρακτήρες ή κάποιος άλλος που παραμένει στο σκοτάδι; Η μόνη βεβαιότητα είναι ότι η σειρά προετοιμάζει ένα συναρπαστικό και ανατρεπτικό επεισόδιο, όπου οι χαρακτήρες θα βρεθούν αντιμέτωποι με τις σκληρές συνέπειες των επιλογών τους.

Για την αρχική σελίδα « Η Μάγισσα » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Μάγισσαη μαγισσα αντ1Η Μάγισσα αυριοη μαγισσα εξελιξειςη μάγισσα επεισόδιαΗ Μάγισσα επομενα επεισοδιαΗ Μάγισσα περιλήψειςη μάγισσα σημεραΗ Μάγισσα τι θα δούμεη μαγισσα τρειλερ