Η Μάγισσα επεισόδια – Αυτή είναι η τιμωρία του Μιχαήλ

Η Μάγισσα επεισόδια – Ο Μιχαήλ Λάσκαρης, που ερμηνεύεται με εξαιρετικό τρόπο από τον Γιώργο Γάλλο στην επιτυχημένη σειρά, πρόκειται να αντιμετωπίσει ένα συναρπαστικό φινάλε καθώς εξορίζεται και μένει μόνος.

Η Μάγισσα επεισόδια – Αυτή είναι η τιμωρία του Μιχαήλ

Ο ρόλος του Μιχαήλ Λάσκαρη είναι απαιτητικός και γεμάτος μυστικά, τα οποία αρχίζουν σιγά σιγά να αποκαλύπτονται, οδηγώντας τον ίδιο στην αντιμετώπιση του παρελθόντος του. Αν και έχει χάσει τη δύναμή του και μετανιώνει για τις πράξεις του, ο μεγαλύτερος αδερφός του, Τζανέτος, επιζητά εκδίκηση για όσα του έχει προκαλέσει. Σύμφωνα με πληροφορίες του ρεπορτάζ, ο Μιχαήλ θα πρέπει να αντιμετωπίσει τις συνέπειες των πράξεων του.

Η Θεοφανώ, μέσω του πνεύματος της Αναχίτ, εξασφαλίζει εκδίκηση για όλους όσους την έχουν πληγώσει, βάζοντας τον Μιχαήλ Λάσκαρη αντιμέτωπο με τις ενοχές του. Η τιμωρία του δεν θα είναι ο θάνατος, αλλά η εξορία και η απόλυτη μοναξιά. Έτσι, ο Μιχαήλ βρίσκεται μόνος του, αντιμετωπίζοντας έναν απόλυτο κατακερματισμό τόσο στο ψυχικό όσο και στο πρακτικό κομμάτι. Παρά τη μεταμέλειά του, είναι πλέον αργά για να επανορθώσει τα λάθη του. Η μοναξιά του γίνεται ένα εσωτερικό ταξίδι αυτογνωσίας, καθοδηγούμενο από τη σκιά του παρελθόντος του και τις συνέπειες των πράξεων του στο παρόν.

Για την αρχική σελίδα « Η Μάγισσα » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Μάγισσαη μαγισσα αντ1Η Μάγισσα αυριοη μαγισσα εξελιξειςη μάγισσα επεισόδιαΗ Μάγισσα επομενα επεισοδιαΗ Μάγισσα περιλήψειςη μάγισσα σημεραΗ Μάγισσα τι θα δούμεη μαγισσα τρειλερ