Η Μάγισσα επεισόδια – Απο εχθροί γίνονται σύμμαχοι

Η Μάγισσα επεισόδια – Στο προηγούμενο επεισόδιο, η Καλλιόπη Χάσκα εντυπωσίασε το κοινό στον ρόλο της Μεταξίας, αφήνοντας τον καθένα άφωνο. Αναδείχθηκε ως μια εξαιρετική ερμηνεύτρια, αφήνοντας την εντύπωση πως η Δαμιανή είναι η δολοφόνος του παιδιού της και η ίδια θα αναζητήσει εκδίκηση.

Η Μάγισσα επεισόδια – Απο εχθροί γίνονται σύμμαχοι

Η Μεταξία, αν και μια χαρακτήρας που αντιπαθούμε, κατάφερε να μας κερδίσει με την ερμηνεία της, αφού προσέφερε μια συναισθηματικά φορτισμένη ερμηνεία. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η Μεταξία ετοιμάζεται να επιδείξει έναν ανατρεπτικό ρόλο, λειτουργώντας κατά κάποιον τρόπο με το ένστικτο της μητρότητας. Υποδέχεται την Θεοφανώ ως σύμμαχό της, συνειδητοποιώντας πως η ευθύνη για τα γεγονότα στον Πύργο δεν ανήκει στη Θεοφανώ, αλλά στην πεθερά της.

Η Θεοφανώ, αποπλανημένη από την Κυπριανή, βρίσκεται παγιδευμένη και θα κινήσει γη και ουρανό για να την ανατρέψει. Από την άλλη πλευρά, η Μεταξία διψά για εκδίκηση εναντίον της Δαμιανής και δεσμεύεται να εκτελέσει τα σχέδιά της. Θα καταφέρει να εκτελέσει τις προθέσεις της; Με το φινάλε να πλησιάζει, οι συναισθηματικές έντασεις ανεβαίνουν και οι ανατροπές έρχονται. Η συμμαχία μεταξύ της Μεταξίας και της Θεοφανώς υπόσχεται να ανατρέψει τα πάντα και να δώσει νέα διάσταση στον κόσμο της σειράς.

Για την αρχική σελίδα « Η Μάγισσα » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Μάγισσαη μαγισσα αντ1Η Μάγισσα αυριοη μαγισσα εξελιξειςη μάγισσα επεισόδιαΗ Μάγισσα επομενα επεισοδιαΗ Μάγισσα περιλήψειςη μάγισσα σημεραΗ Μάγισσα τι θα δούμεη μαγισσα τρειλερ