Η Μάγισσα επεισόδια – Ανατροπή – Γλιτώνουν το θάνατο

Η Μάγισσα επεισόδια – Το αγαπημένο ζευγάρι της σειράς φαίνεται να φτάνει σε ένα ευτυχισμένο τέλος. Ο Τζανής και η Μεταξία αποφασίζουν να ξεκινήσουν μια νέα ζωή μακριά από τα προβλήματα και τις αναταράξεις.

Η Μάγισσα επεισόδια – Ανατροπή – Γλιτώνουν το θάνατο

Η εξέλιξη του πρώτου κύκλου της σειράς υπόσχεται ανακούφιση για πολλούς και δικαιοσύνη για άλλους, με την τελική κρίση να ανήκει στους θεατές. Όμως, τι θα γίνει με το αμφιλεγόμενο ζευγάρι του Τζανή και της Μεταξίας; Παρά τις δυσκολίες που αντιμετώπισαν, οι δυο τους βρήκαν αγάπη και ευτυχία μαζί. Παρόλο που πλήρωσαν ακριβά για τις επιλογές τους, ο Τζανής εξορίστηκε αλλά βρήκε καταφύγιο, ενώ έγινε ακόμα και κυρίαρχος για λίγο στον κόσμο του.

Απόψε, η αποκάλυψη της Δαμιανής θα ανατρέψει τα πάντα. Ο Τζανής θα σοκαριστεί μαθαίνοντας την αλήθεια για τον γιο του, ενώ η Μεταξία θα νιώσει οργή προς τη Δαμιανή. Καθώς η Δαμιανή θα αποφασίσει να βάλει τέλος στη ζωή της, ο Τζανής θα παρασυρθεί από το μίσος και θα καταλήξει να δολοφονήσει τον Μιχαήλ. Το ζευγάρι του Τζανή και της Μεταξίας, αντιμέτωπο με τον χάος, θα αποφασίσει να εγκαταλείψει τα πάντα, δραπετεύοντας μαζί από την κρυφή πύλη που είχε δημιουργηθεί από τη Δαμιανή και την Κυπριανή.

Για την αρχική σελίδα « Η Μάγισσα » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Μάγισσαη μαγισσα αντ1Η Μάγισσα αυριοη μαγισσα εξελιξειςη μάγισσα επεισόδιαΗ Μάγισσα επομενα επεισοδιαΗ Μάγισσα περιλήψειςη μάγισσα σημεραΗ Μάγισσα τι θα δούμεη μαγισσα τρειλερ