Η Μάγισσα – Εμφύλιος – Ο Σπήλιος καθαρίζει τον Μόφορη

Η Μάγισσα – Στα νέα επεισόδια της δραματικής σειράς εποχής του ΑΝΤ1, πρόκειται να παρακολουθήσουμε πολλές ανατροπές, καθώς η οικογένεια Γερακάρη βρίσκεται στο επίκεντρο των εξελίξεων. Τα μυστικά που κρύβουν τα μέλη της οικογένειας απειλούν να τους οδηγήσουν σε απόλυτη καταστροφή.

Η Μάγισσα – Εμφύλιος – Ο Σπήλιος καθαρίζει τον Μόφορη

Αρχικά, η Κυπριανή ενημερώνεται με έκπληξη για την ύπαρξη της Θεοφανώς και την ιστορία της. Αναλαμβάνει δράση, υποψιαζόμενος πως η Θεοφανώ ενδέχεται να συνδέεται με την Άναχιτ. Αποφασίζει να ανακαλύψει αν η Θεοφανώ είναι η κόρη της Άναχιτ. Ταυτόχρονα, ένα άλλο μέλος της οικογένειας Γερακάρη υποπτεύεται ότι κάτι σκοτεινό συμβαίνει εναντίον του, μην άλλο από τον Θράσο. Αποφασίζει να ερευνήσει την υπόθεση και να παρακολουθήσει τις κινήσεις του Μισέλ.

Ωστόσο, ο εμφύλιος ανάμεσα στην οικογένεια ξεκινά από τον Μόφορη, που νιώθει προδομένος από τον Σπήλιο. Αυτός ακολουθεί παράτολμη κίνηση, ακολουθώντας τις οδηγίες της Γερακίνας, προκαλώντας ένταση με τον Σπήλιο. Οι δύο άντρες έρχονται σε αντιπαράθεση, η οποία θα έχει μόνο έναν νικητή και προκαλεί αναταράξεις στον πύργο των Γερακάρηδων.

Από εκείνη τη στιγμή κι έπειτα, μάλιστα, οι ισορροπίες στον πύργο θα αλλάξουν με απρόβλεπτες συνέπειες. Κατά τη διάρκεια της έντονης σύγκρουσης ανάμεσα στους δύο άνδρες, ο Μόφορης αποκαλύπτει αναπάντεχες συνέπειες. Οι ισορροπίες στον πύργο των Γερακάρηδων αλλάζουν, προκαλώντας αναταραχές με απρόβλεπτες εξελίξεις.

Για την αρχική σελίδα « Η Μάγισσα » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Μάγισσαη μαγισσα αντ1Η Μάγισσα αυριοη μαγισσα εξελιξειςη μάγισσα επεισόδιαΗ Μάγισσα επομενα επεισοδιαΗ Μάγισσα περιλήψειςη μάγισσα σημεραΗ Μάγισσα τι θα δούμεη μαγισσα τρειλερ