Η Μάγισσα – Εκπληρώνει την επιθυμία της Αναχίτ

Η Μάγισσα – Η Θεοφανώ αλλάζει ριζικά τη στάση της και αναζητά εκδίκηση από όλους γράφοντας το τέλος της σειράς με τη δική της πένα. Η στιγμή της αλήθειας και της μεγάλης κρίσης έχει φθάσει και όλοι αντιμετωπίζουν τις συνέπειες του παρελθόντος τους και των πράξεων τους.

Η Μάγισσα – Εκπληρώνει την επιθυμία της Αναχίτ

Ο Σπήλιος ανακαλύπτει την αλήθεια για την Θεοφανώ και συγκρούεται με την Κυπριανή. Παράλληλα, ο Κανέλλος κρατά όμηρο τον Τζανή, ενώ αποκαλύπτεται το εγκληματικό παρελθόν της Δαμιανής, η οποία ζει τον δικό της εφιάλτη. Ο Αντρέι προσπαθεί να βοηθήσει την Θεοφανώ, όμως εκείνη ανατρέπει τα δεδομένα και απαιτεί εκδίκηση. Είναι αυτή που θα καθορίσει την κατάληξη και είναι αποφασισμένη να εκπληρώσει την επιθυμία της Αναχίτ: την εκδίκηση.

Η εκδίκηση που θα αιτιολογήσει για όσα υπέφερε η μητέρα της και η ίδια θα φέρει το κλείσιμο του πρώτου κύκλου της σειράς. Πώς θα αντιδράσει η Θεοφανώ; Θα προστατεύσει τον εαυτό της και το παιδί της; Αυτά θα αποκαλυφθούν στα επόμενα επεισόδια. Καθώς η Θεοφανώ προετοιμάζεται για την τελική της εκδίκηση, η αγωνία ανατρέπει τις ισορροπίες στον κόσμο της σειράς. Οι σχέσεις και οι συμμαχίες δοκιμάζονται, καθώς η επιθυμία για δικαιοσύνη διαπερνά κάθε χαρακτήρα. Η Θεοφανώ αποφασισμένη να θέσει τέλος στον κύκλο της βίας και της αδικίας, αλλάζει το παιχνίδι και φέρνει την τελική αναμέτρηση σε μια απόφαση που θα σημαδέψει το μέλλον της.

Για την αρχική σελίδα « Η Μάγισσα » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Μάγισσαη μαγισσα αντ1Η Μάγισσα αυριοη μαγισσα εξελιξειςη μάγισσα επεισόδιαΗ Μάγισσα επομενα επεισοδιαΗ Μάγισσα περιλήψειςη μάγισσα σημεραΗ Μάγισσα τι θα δούμεη μαγισσα τρειλερ