Η Μάγισσα – Εγκλωβισμένη στον Πύργο – Της κλείνουν το στόμα

Η Μάγισσα – Τα επόμενα επεισόδια της σειράς θα φέρουν ανατρεπτικές εξελίξεις που θα μας καθηλώσουν. Ο πύργος των Λασκαραίων συγκλονίζεται από τα νέα της εγκυμοσύνης της Θεοφανώς, προκαλώντας τον Μιχαήλ να επισπεύσει τον γάμο της με τον Φρίξο.

Η Μάγισσα – Εγκλωβισμένη στον Πύργο – Της κλείνουν το στόμα

Ο Μάρκος, ωστόσο, διατηρεί σιωπή, αποφασισμένος να μην επιτρέψει σε άλλον άνδρα να αναδείξει το παιδί του. Στο μεταξύ, η Ποτούλα ετοιμάζει αντεπίθεση εναντίον των Γερακάρηδων, οι οποίοι επιχειρούν να την καταστείλουν. Ο Μισέλ, από την πλευρά του, υλοποιεί ένα τολμηρό σχέδιο για τον θησαυρό των Γερακάρηδων, προκειμένου να διατηρηθεί στον πύργο. Παράλληλα, ο Αντρέι και η Θεοφανώ συγκρούονται, φέρνοντας στο φως αποκαλύψεις που ανατρέπουν τις ζωές όλων.

Ο Ρώσος συντετριμμένος από τα λεγόμενα της Θεοφανώς για το όραμά της για εκείνον, αποφασίζει να δώσει μια δεύτερη ευκαιρία στη φιλία τους. Παράλληλα, ένας παράνομος δεσμός δημιουργείται στον πύργο των Γερακάρηδων, ενώ ο Μάρκος και η Δαμιανή συγκρούονται για τη Θεοφανώ. Την επόμενη ημέρα, η Θεοφανώ και ο Φρίξος προετοιμάζονται για τον γάμο τους, αλλά η ηρεμία διαταράσσεται από μια αποκάλυψη που συγκλονίζει τον πύργο.

Ο Μάρκος αποκαλύπτει ότι το παιδί που περιμένει η Θεοφανώ είναι δικό του. Οι αντιδράσεις της οικογένειάς του είναι έντονες. Η Μεταξία εγκαταλείπει τον πύργο και ζητά καταφύγιο στους Γερακάρηδες, ενώ η Θεοφανώ εγκλωβίζεται, καθώς άλλοι πλέον καθορίζουν τη μοίρα της. Ταυτόχρονα, οι όροι που θέτει η Μεταξία για την επιστροφή της στους Λασκαραίους απορρίπτονται από τον Μάρκο, ενώ νέα σύγκρουση μεταξύ των δύο οικογενειών φαίνεται αναπόφευκτη.

Παράλληλα, η Δαμιανή προσπαθεί να πείσει όλους ότι η Θεοφανώ πρέπει να φύγει από τον πύργο μετά τη γέννα, αλλά δεν βρίσκει υποστηρικτές, καθώς όλοι πιστεύουν ότι η κοπέλα πρέπει να είναι παρούσα στην ανατροφή του παιδιού. Ταυτόχρονα, η συζήτηση μεταξύ του Μάρκου και του Αντρέι οδηγεί τους δύο άνδρες στα όρια τους, ξεσπώντας σε έναν αντιπαραγωγικό συγκρουσιακό διάλογο.

Για την αρχική σελίδα « Η Μάγισσα » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

h magissaΗ Μάγισσαη μάγισσα mega spoilerΗ Μάγισσα trailerη μαγισσα αντ1η μάγισσα αντεναη μαγισσα εξελιξειςη μάγισσα επεισόδιαη μαγισσα νεα σειραη μάγισσα σειράη μάγισσα σημεραη μάγισσα τι θα γίνειη μαγισσα τρειλερΜάγισσαμάγισσα spoilerμαγισσα αντ1μάγισσα νέα σειρά