Η Μάγισσα – Δίνει υπόσχεση στον Αντρέι να φυλάξει το μυστικό τους

Η Μάγισσα – Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς αναμένεται να είναι εξαιρετικά συναρπαστικές, καθώς οι χαρακτήρες Αντρέι και Θεοφανώ είναι έτοιμοι να έρθουν αντιμέτωποι. Η εξέλιξη αυτή θα προκαλέσει σοκ, καθώς ο Αντρέι προτείνει συνεργασία στη Θεοφανώ με σκοπό να αποκαλύψουν τον δολοφόνο του βρέφους.

Η Μάγισσα – Δίνει υπόσχεση στον Αντρέι να φυλάξει το μυστικό τους

Η Θεοφανώ αποφασίζει αντίθετα να επιστρέψει στον πύργο, αγνοώντας τις αντιρρήσεις του Μάρκου, ο οποίος προτείνει να παραμείνει στο μοναστήρι για την ασφάλεια της και του μωρού της κατά τη διάρκεια του πολέμου εναντίον των Τούρκων. Η επιστροφή της στον πύργο, ωστόσο, θα προκαλέσει αναστάτωση, καθώς το μυστικό των οραμάτων της γίνεται γνωστό σε όλους, προκαλώντας αναταραχή στη Δαμιανή και τη Πολυξένη.

Η Δαμιανή αναφέρει: «Πρέπει να την απομονώσουμε», αλλά η Πολυξένη επιμένει: «Θα την κάνουμε να φαίνεται τρελή και θα τους πείσουμε ότι είναι απατεώνισσα». Η ανησυχία τους είναι δικαιολογημένη, καθώς η Θεοφανώ αυτή τη φορά αντιλαμβάνεται σε όραμα την πραγματική δολοφονία του βρέφους, προκαλώντας της έντονο σοκ.

Ο Θεοφανώ αναρωτιέται: «Κυρά σκότωσε τον γιο του Μάρκου; Γιατί; Δεν μπορεί να είναι αλήθεια, κάτι πρέπει να πηγαίνει λάθος». Ο Αντρέι, ως σίγουρος περί της αλήθειας, προσφέρει συνεργασία στις δύο γυναίκες για να αποκαλύψουν τον πραγματικό ένοχο. Καθώς η Θεοφανώ επιθυμεί να ξεφορτωθεί το χάρισμά της, ο Αντρέι γίνεται μάρτυρας ενός νέου οράματος της, αποκαλύπτοντας ένα απρόσμενο παρελθόν.

Στο όραμα αυτό, η Θεοφανώ αναγνωρίζει τον Αντρέι ως Λάσκαρη και ανακαλύπτει την αλήθεια περί της καταγωγής του. Η αντίδρασή της αποτυπώνεται στον Αντρέι, καθώς το πιθανόν ύπαρξης του ως παιδί του Τζανέτου Λάσκαρη επιβεβαιώνεται. Η συμπεριφορά του αλλάζει προς την Θεοφανώ, προκαλώντας την αντίδρασή της: «Κάτι σου έκανα που με αποφεύγεις! Δεν καταλαβαίνω τι συμβαίνει, παρακαλώ μην με αποφεύγεις κι εσύ», του λέει. Ο Αντρέι, σοκαρισμένος, την προειδοποιεί: «Κανείς να μη μάθει γι’ αυτό! Κανείς», και η Θεοφανώ του υπόσχεται να το κρατήσει μυστικό.

Για την αρχική σελίδα « Η Μάγισσα » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

h magissaΗ Μάγισσαη μάγισσα mega spoilerΗ Μάγισσα trailerη μαγισσα αντ1η μάγισσα αντεναη μαγισσα εξελιξειςη μάγισσα επεισόδιαη μαγισσα νεα σειραη μάγισσα σειράη μάγισσα σημεραη μάγισσα τι θα γίνειη μαγισσα τρειλερΜάγισσαμάγισσα spoilerμαγισσα αντ1μάγισσα νέα σειρά