Η Μάγισσα – Δίνει τα ηνία στο Μάρκο για να σώσει το τομάρι του

Η Μάγισσα – Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι εξαιρετικά συναρπαστικές, καθώς ο Μιχαήλ αποφασίζει να παραχωρήσει την εξουσία στον Μάρκο. Αυτή η απόφαση φαίνεται να συνδέεται με σημαντικά γεγονότα, πιθανόν σχετιζόμενα με τον ίδιο τον χαρακτήρα του Μιχαήλ και τα μυστικά που κουβαλά.

Η Μάγισσα – Δίνει τα ηνία στο Μάρκο για να σώσει το τομάρι του

Η Θεοφανώ και ο Μάρκος συνεχίζουν τις προετοιμασίες τους για το μεγάλο τους σχέδιο, προσπαθώντας να παραμείνουν σε επίπεδο ασφαλείας ώστε να μην προδώσουν τις προθέσεις τους. Παράλληλα, τα ένοχα μυστικά του Μιχαήλ και οι αμαρτίες του παρελθόντος του φαίνεται πως θα τον οδηγήσουν σε μια απρόσμενη απόφαση, η οποία πιθανόν να έχει ευρείες επιπτώσεις. Η Θεοφανώ βρίσκεται αντιμέτωπη με τον χειρότερο εφιάλτη της, καθώς οι αποκαλύψεις της Αγαθής την ωθούν να αναγκαστεί να εκμυστηρευτεί το “χάρισμά” της στο ιερατείο.

Οι προσωπικές της δυσκολίες επιδεινώνονται, αφήνοντάς την σε μια δύσκολη θέση. Ταυτόχρονα, μια απόφαση του Μιχαήλ ρίχνει ως κεραυνός στον πύργο των Λασκαραίων, τον τοποθετεί αντιμέτωπο με ένα τεράστιο δίλημμα που αφορά τους δύο γιους του. Ο Μάρκος, από την πλευρά του, επιδίδεται σε απεγνωσμένες προσπάθειες να εντοπίσει την Θεοφανώ για να υλοποιήσουν το σχέδιό τους.

Την ίδια νύχτα, ο πύργος των Λασκαραίων βρίσκεται υπό νέο καπετάνιο, τον Μάρκο, με ταυτόχρονη αντιμετώπιση της Θεοφανώ με το πιο σκοτεινό κομμάτι του εαυτού της. Όλα αυτά σηματοδοτούν μια σημαντική αλλαγή στην πλοκή και την εξέλιξη των χαρακτήρων.

Για την αρχική σελίδα « Η Μάγισσα » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

h magissaΗ Μάγισσαη μάγισσα mega spoilerΗ Μάγισσα trailerη μαγισσα αντ1η μάγισσα αντεναη μαγισσα εξελιξειςη μάγισσα επεισόδιαη μαγισσα νεα σειραη μάγισσα σειράη μάγισσα σημεραη μάγισσα τι θα γίνειη μαγισσα τρειλερΜάγισσαμάγισσα spoilerμαγισσα αντ1μάγισσα νέα σειρά