Η Μάγισσα – Δεν δικαιούμαι συγχώρεση για όσα θα πράξω

Η Μάγισσα – Η Θεοφανώ και η Κυπριανή συγκρούονται στο επικό φινάλε του πρώτου κύκλου της σειράς που καθήλωσε το κοινό. Η Θεοφανώ, γνωρίζοντας τις επιπτώσεις των πράξεών της, αποφασίζει να μην ζητήσει συγχώρεση για τις ενέργειές της στο μέλλον. «Δεν δικαιούμαι καμιά συγχώρεση για όσα θα πράξω από εδώ και πέρα», είχε πει η Θεοφανώ στην Αγάθη.

Η Μάγισσα – Δεν δικαιούμαι συγχώρεση για όσα θα πράξω

Η διαμάχη ανάμεσα στο καλό και στο κακό φτάνει στο αποκορύφωμά της καθώς οι δύο μάγισσες συγκρούονται. Η Κυπριανή, καταπιεσμένη από το παρελθόν της και η Θεοφανώ ενεργοποιημένη από το πνεύμα της Αναχίτ, αντιμετωπίζει την Κυπριανή με αποφασιστικότητα. Η Κυπριανή παρασύρει την Θεοφανώ σε μία μάχη όπου κρατεί αυτήν ως ομήρο. Ωστόσο, η Θεοφανώ, με τη δύναμη της επιβιώνει και ανατρέπει τα δεδομένα. Η τελική σύγκρουση διεξάγεται στον πύργο των Λασκαραίων, ενώ η πάλη ανάμεσα στο καλό και το κακό φαίνεται να φτάνει στο τέλος της.

Η μάχη αυτή αποτελεί μία νέα αρχή για τις δύο οικογένειες, καθώς θα πρέπει να αντιμετωπίσουν τις συνέπειες των πράξεών τους και να επουλώσουν τις πληγές που άφησε η μάχη. Στο τέλος, η Κυπριανή παίρνει αυτό που της αξίζει, ενώ η μοίρα της Θεοφανώς παραμένει αβέβαιη. Είτε θα θυσιαστεί στο βωμό της εκδίκησης, είτε θα επιβιώσει από αυτή τη σύγκρουση, πάντως το μέλλον της Θεοφανώς παραμένει αμφιλεγόμενο.

Για την αρχική σελίδα « Η Μάγισσα » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Μάγισσαη μαγισσα αντ1Η Μάγισσα αυριοη μαγισσα εξελιξειςη μάγισσα επεισόδιαΗ Μάγισσα επομενα επεισοδιαΗ Μάγισσα περιλήψειςη μάγισσα σημεραΗ Μάγισσα τι θα δούμεη μαγισσα τρειλερ