Η Μάγισσα – Δαμιανή – Πολυξένη κάθονται σε αναμμένα κάρβουνα

Η Μάγισσα – Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς υπόσχονται να είναι συναρπαστικές, καθώς θα δούμε τα κομμάτια του παζλ να ενώνονται με ανυπολόγιστες συνέπειες. Η σχέση της Θεοφανώς με τον Μάρκο φαίνεται να οδηγείται σε αδιέξοδο.

Η Μάγισσα – Δαμιανή – Πολυξένη κάθονται σε αναμμένα κάρβουνα

Ο Κανέλλος, ακόμα συγκλονισμένος από τον θάνατο του Τζανέτου, αποφασίζει να μιλήσει στον Αντρέι για πράγματα από το παρελθόν του αδερφού του. Κατά τη διάρκεια αυτής της συζήτησης, ο Κανέλλος αποκαλύπτει έναν μεγάλο έρωτα του Τζανέτου με μια Σοφία, σύμφωνα με όσα έλεγε η μητέρα του Αντρέι. Η αποκάλυψη αυτή θα έχει σημαντικές επιπτώσεις, καθώς συνδέει τα κομμάτια του παζλ σχετικά με τον πραγματικό πατέρα του Τζανέτου.

Παράλληλα, η Κυπριανή αποκαλύπτει τον Πετρούνη ως προδότη του πύργου, ενώ η Κερασίνα αποκαλύπτει τον Τζανή και την Μεταξία. Παρόλα αυτά, η Κερασίνα είναι αποφασισμένη να μη χάσει τον άντρα που αγαπά. Οι Τούρκοι σχεδιάζουν επίθεση στο χωριό, αναγκάζοντας τους Λασκαραίους να σταθούν στο πλευρό των Γερακάρηδων. “Πάρτε τα όπλα και ετοιμάστε τους άντρες. Πάμε να πολεμήσουμε στο πλευρό των Γερακάρηδων”, δηλώνει ο Μάρκος.

Ο Πετρούνης έχει ένα παράτολμο σχέδιο για να συγκεντρώσει τους καπεταναίους της Μάνης εναντίον των Τούρκων, αλλά αυτό απαιτεί δράση που θα τον φέρει αντιμέτωπο με την οικογένειά του. “Θα πάω εγώ ο ίδιος να βρω τον Εμρέ”, ανακοινώνει, παρά την έντονη αντίδραση του πατέρα του. Παρ’ όλα αυτά, επιμένει και υλοποιεί το σχέδιο του, με σημαντικές συνέπειες.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ, ένα ακόμα όραμα θα αποκαλύψει στη Θεοφανώ τον πραγματικό δολοφόνο του βρέφους, οδηγώντας την να επιστρέψει στον πύργο των Λασκαραίων. Ωστόσο, και εκεί θα υποβληθεί σε δεύτερη ανάκριση για τα όραμά της, καθώς η Μεταξία είναι βέβαιη ότι αυτή σκότωσε το μωρό της. “Κακώς πατέρα που ακόμα την κρατάς στο πύργο και της κάνεις τα χατίρια.

Τί άλλο πρέπει να γίνει για να καταλάβετε πως αυτό το δουλικό σκότωσε τον γιο μου;”, φωνάζει η Μεταξία. Η είδηση εξαπλώνεται γρήγορα στον πύργο, δημιουργώντας ένταση μεταξύ των χαρακτήρων. Ο Φρίξος, όμως, είναι βέβαιος ότι το νέο όραμα της Θεοφανούς είναι σωστό, και με έναν αναπάντεχο σύμμαχο στο πλευρό τους, αποφασίζουν να αποκαλύψουν τον πραγματικό δολοφόνο του βρέφους.

Για την αρχική σελίδα « Η Μάγισσα » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

h magissaΗ Μάγισσαη μάγισσα mega spoilerΗ Μάγισσα trailerη μαγισσα αντ1η μάγισσα αντεναη μαγισσα εξελιξειςη μάγισσα επεισόδιαη μαγισσα νεα σειραη μάγισσα σειράη μάγισσα σημεραη μάγισσα τι θα γίνειη μαγισσα τρειλερΜάγισσαμάγισσα spoilerμαγισσα αντ1μάγισσα νέα σειρά