Η Μάγισσα – Αυτός ο Ηθοποιός θα ενσαρκώσει το γιο της Θεοφανώς

Η Μάγισσα – Στον δεύτερο κύκλο της σειράς, θα κάνουμε ένα εντυπωσιακό ταξίδι στο μέλλον. Στο τέλος του πρώτου κύκλου, γνωρίσαμε τον γιο της Θεοφανώς και του Μάρκου σε νεαρή ηλικία, ο οποίος φανερώνει τα χαρίσματα της μητέρας του. Στον νέο κύκλο, θα δούμε αναδρομές στο παρελθόν, αλλά και μια σημαντική μετάβαση στο μέλλον, με τον γιο της Θεοφανώς σε μεγαλύτερη ηλικία.

Η Μάγισσα – Αυτός ο Ηθοποιός θα ενσαρκώσει το γιο της Θεοφανώς

Η παραγωγή έχει ολοκληρώσει την επιλογή των βασικών ηθοποιών, και οι ρόλοι έχουν ανακοινωθεί. Στα νέα επεισόδια, θα ταξιδέψουμε 100 χρόνια πίσω, στην Ενετοκρατούμενη Μάνη, για να γνωρίσουμε τους προγόνους των Λασκαραίων και Γερακάρηδων. Παράλληλα, θα παρακολουθήσουμε την εξέλιξη του γιου της Θεοφανώς στην ενήλικη ζωή του. Το ερώτημα που παραμένει είναι ποιος ηθοποιός θα τον ενσαρκώσει. Ανάμεσα στους πρωταγωνιστές, ο Κωνσταντίνος Γεωργαλής θα υποδυθεί αυτόν τον χαρακτήρα. Η Μαρία Κίτσου θα ενσαρκώσει την Πανδώρα Μοντιλιάνι, ενώ ο Μελέτης Ηλίας θα υποδυθεί τον σκοτεινό ρόλο του συζύγου της.

Η Γιούλικα Σκαφιδά θα αναλάβει τον ρόλο της Λεώνης, ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης θα είναι ο πατήρ Αντώνιος, και ο Γιώργος Παπαγεωργίου θα παίξει τον Σίλβιο. Επιπλέον, στον δεύτερο κύκλο της “Μάγισσας” θα συμμετάσχουν και οι Γιάννης Ποιμενίδης, Σπύρος Τσεκούρας, Έλενα Σαλαμπάση, Ελένη Σακκά, Ερυφίλη Κιτζόγλου και Αλέξανδρος Πιεχόβιακ. Οι ρόλοι αυτών των ηθοποιών θα αποκαλυφθούν σύντομα. Αναμένουμε με ανυπομονησία τις εξελίξεις!

Για την αρχική σελίδα « Η Μάγισσα » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Μάγισσαη μαγισσα αντ1Η Μάγισσα αυριοη μαγισσα εξελιξειςη μάγισσα επεισόδιαΗ Μάγισσα επομενα επεισοδιαΗ Μάγισσα περιλήψειςη μάγισσα σημεραΗ Μάγισσα τι θα δούμεη μαγισσα τρειλερ