Η Μάγισσα – Αυτός είναι ο ρόλος του Μελέτη Ηλία στη σειρά

Η Μάγισσα – Ο Μελέτης Ηλίας θα αναλάβει έναν κεντρικό ρόλο στη σειρά “Η Μάγισσα – Φλεγόμενη Καρδιά”, όπως αποκάλυψε ο σκηνοθέτης Λευτέρης Χαρίτος. Αναμένεται να υποδυθεί τον σύζυγο της Μαρίας Κίτσου, έναν Βενετσιάνο δικαστή.

Η Μάγισσα – Αυτός είναι ο ρόλος του Μελέτη Ηλία στη σειρά

Στο πλευρό της Κίτσου, η οποία κρατά το κεντρικό της ρόλο, θα είναι επίσης η Γιούλικα Σκαφιδά, γνωστή από τις “Ψυχοκόρες”, και ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης, ο οποίος έχει πρωταγωνιστήσει σε σειρές όπως το “Πρώτος από εμάς” και τη “Μην αρχίζεις τη μουρμούρα”. Το πρωταγωνιστικό καστ ενισχύεται από τον νεαρό ηθοποιό Γιώργο Παπαγεωργίου, γνωστό από το “Έρωτας Φυγάς”. Ο δεύτερος κύκλος της σειράς αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στον ΑΝΤ1 μέσα στον Οκτώβριο.

Ο Μελέτης Ηλίας, ο οποίος έχει ήδη κατακτήσει τις καρδιές του κοινού με τον αδίστακτο Γιωργίκη Προβιό στο “Προξενιό της Ιουλίας”, είναι έτοιμος να φέρει ζωή στον ρόλο του Βενετσιάνου δικαστή, συμπληρώνοντας έτσι το εντυπωσιακό καστ της σειράς. Καθώς πλησιάζει η ημερομηνία πρεμιέρας και ολοκληρώνεται η σύνθεση του καστ, αναμένεται να δούμε περισσότερες λεπτομέρειες για τους ρόλους και τους ηθοποιούς που θα διαδραματίσουν κεντρικά και δευτερεύοντα πρόσωπα στην επιτυχημένη σειρά εποχής του ΑΝΤ1.

Για την αρχική σελίδα « Η Μάγισσα » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Μάγισσαη μαγισσα αντ1Η Μάγισσα αυριοη μαγισσα εξελιξειςη μάγισσα επεισόδιαΗ Μάγισσα επομενα επεισοδιαΗ Μάγισσα περιλήψειςη μάγισσα σημεραΗ Μάγισσα τι θα δούμεη μαγισσα τρειλερ