Η Μάγισσα – Αυτοί είναι οι πρωταγωνιστές του 2ου κύκλου

Η Μάγισσα – Η σειρά επιστρέφει με έναν συναρπαστικό δεύτερο κύκλο, που θα προκαλέσει πολλές συζητήσεις. Από τον Οκτώβριο, η σειρά θα προβάλλεται στον ΑΝΤ1, προσφέροντας στους θεατές μια μοναδική εμπειρία. Αυτή τη φορά, η ιστορία μας μεταφέρει 100 χρόνια πίσω, στην Ενετοκρατούμενη Μάνη, εξερευνώντας τις ρίζες των Λασκαραίων και Γερακάρηδων.

Η Μάγισσα – Αυτοί είναι οι πρωταγωνιστές του 2ου κύκλου

Το καστ των πρωταγωνιστών εντυπωσιάζει με ταλαντούχους ηθοποιούς. Συμμετέχουν η Μαρία Κίτσου, ο Μελέτης Ηλίας, ο Γιώργος Παπαγεωργίου, ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης, η Γιούλικα Σκαφιδά, ο Γιάννης Ποιμενίδης, ο Σπύρος Τσεκούρας, η Έλενα Σαλαμπάση, η Ελένη Σακκά, η Ερυφίλη Κιτζόγλου και ο Αλέξανδρος Πιεχόβιακ. Τα γυρίσματα ξεκίνησαν χθες και οι συντελεστές θα δουλέψουν σκληρά καθ’ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού. Οι απαιτήσεις της παραγωγής είναι υψηλές, καθώς οι σκηνές απαιτούν προσοχή στη λεπτομέρεια και αφοσίωση από όλους.

Η πρεμιέρα της σειράς, με τίτλο «Μάγισσα – Φλεγόμενη Καρδιά», αναμένεται με ανυπομονησία μέσα στον μήνα Οκτώβριο, και οι θεατές θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν τις ανατροπές και τις εξελίξεις που θα προκύψουν από τις συγκρούσεις των ηρώων. Η επιστροφή αυτή υπόσχεται να κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον και να καθηλώσει το κοινό.

Για την αρχική σελίδα « Η Μάγισσα » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Μάγισσαη μαγισσα αντ1Η Μάγισσα αυριοη μαγισσα εξελιξειςη μάγισσα επεισόδιαΗ Μάγισσα επομενα επεισοδιαΗ Μάγισσα περιλήψειςη μάγισσα σημεραΗ Μάγισσα τι θα δούμεη μαγισσα τρειλερ