Η Μάγισσα – Αυτό είναι το βασανιστικό τέλος της Λεώνης

Η Μάγισσα – Στα επόμενα επεισόδια της σειράς “Η Μάγισσα – Φλεγόμενη Καρδιά”, η Λεώνη αντιμετωπίζει εφιαλτικές στιγμές καθώς φυλακίζεται και βασανίζεται με την κατηγορία των φόνων. Ο Τζουζέπε Μοντιλιάνι την καταδιώκει, θεωρώντας την υπεύθυνη για τους θανάτους των συνεργατών της, γεγονός που ανατρέπει τη ζωή της.

Η Μάγισσα – Αυτό είναι το βασανιστικό τέλος της Λεώνης

Ο θάνατος των ανθρώπων γύρω της εντείνει την κατάσταση και τονίζει τη σχέση της με τους εγκληματίες. Ο Άδωνις και η κόρη της συνοδεύουν τον Τζουζέπε στον Πύργο, όπου η Λεώνη θα δικαστεί. Η αγωνία για την τύχη της κλιμακώνεται, καθώς οι προσπάθειές της να αποδείξει την αθωότητά της πέφτουν στο κενό. Ο Τζουζέπε, αμείλικτος, την κατηγορεί επίσης για τη σειρά φόνων που συγκλονίζει την περιοχή, με τα θύματα να έχουν τις καρδιές τους ξεριζωμένες. Ο Τζουζέπε διατάζει την φυλάκιση της Λεώνης, και εκείνη καλείται να ζήσει σε συνθήκες φρίκης, όπου υφίσταται βασανιστήρια.

Καθώς η κατάσταση εξελίσσεται, ο Άδωνις αποκαλύπτει ένα ακόμη ψέμα της, γεγονός που εντείνει την οργή του Τζουζέπε. Η Λεώνη βρίσκεται εγκλωβισμένη σε μια φρικτή κατάσταση, αναζητώντας την επιβίωση σε έναν κόσμο που φαίνεται να την έχει εγκαταλείψει. Αναρωτιόμαστε αν θα καταφέρει να ξεφύγει από τον εφιάλτη της φυλακής και τα βασανιστήρια που τη στοιχειώνουν. Το επόμενο διάστημα κρύβει σοκαριστικές εξελίξεις που θα μας κόψουν την ανάσα.

Για την αρχική σελίδα « Η Μάγισσα » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Μάγισσαη μαγισσα αντ1Η Μάγισσα αυριοη μαγισσα εξελιξειςη μάγισσα επεισόδιαΗ Μάγισσα επομενα επεισοδιαΗ Μάγισσα περιλήψειςη μάγισσα σημεραΗ Μάγισσα τι θα δούμεη μαγισσα τρειλερ