Η Μάγισσα – Αυτό είναι το τέλος της σειράς

Η Μάγισσα – Οι εξελίξεις στον κόσμο της σειράς αναπτύσσονται με αστραπιαία ταχύτητα, διαπνέοντας το κοινό με αναμονή για το μεγάλο φινάλε που θα προκύψει από ένα εκρηκτικό γεγονός. Στο προηγούμενο επεισόδιο της σειράς, που προβλήθηκε στις 22 Ιανουαρίου, οι τηλεθεατές παρακολούθησαν με ανατροπές την επίσκεψη της Κυπριανής με τον Σπήλιο στον Πύργο των Λασκαραίων.

 

Η Μάγισσα – Αυτό είναι το τέλος της σειράς

Η Κυπριανή, με ανυπέρβλητη περιέργεια, αναζητούσε πληροφορίες σχετικά με την Θεοφανώ, ρωτώντας τον Σπήλιο για κάθε λεπτομέρεια. Στη συνέχεια, απευθύνθηκε στη Δαμιανή με την παράκληση να επισκεφθεί τον τόπο διαμονής της Θεοφανώς, με σκοπό να ανακαλύψει σημάδια μαγείας. Και, πράγματι, εντόπισε κάτι που άναψε το φως της μνήμης της, συνδέοντάς το με το παρελθόν και την Αναχίτ.

Από αυτήν τη στιγμή, εκτοξεύεται ένας πόλεμος, με την Κυπριανή να επιδιώκει το θάνατο της Θεοφανώς. Στο χθεσινό επεισόδιο, προέκυψε και η πρώτη τυχαία συνάντηση μεταξύ της Κυπριανής και της Θεοφανώς, ανοίγοντας τον δρόμο για έναν ακόμη μεγαλύτερο συγκρουσιακό πυρήνα. Με την αποκάλυψη ότι ο Σπήλιος και η Θεοφανώ είναι ετεροθαλή αδέρφια, προβλέπεται ότι θα ξεσπάσει ένας πόλεμος που θα διαμορφώσει το φινάλε της σειράς με έντονο τρόπο.

Παράλληλα, υπάρχει η πιθανότητα να εμφανιστούν δύο απροσδόκητοι σύμμαχοι που θα στηρίξουν τη Θεοφανώ στη μάχη της. Αυτό το αναπάντεχο στροφή μπορεί να προσφέρει νέες διαστάσεις στην πλοκή και να ενισχύσει την ένταση κατά την αναπτυξιακή πορεία της σειράς “Μάγισσα”.

Για την αρχική σελίδα « Η Μάγισσα » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Μάγισσαη μαγισσα αντ1Η Μάγισσα αυριοη μαγισσα εξελιξειςη μάγισσα επεισόδιαΗ Μάγισσα επομενα επεισοδιαΗ Μάγισσα περιλήψειςη μάγισσα σημεραΗ Μάγισσα τι θα δούμεη μαγισσα τρειλερ