Η Μάγισσα – Αποκεφαλίζουν την Δαμιανή

Η Μάγισσα – Στα επερχόμενα επεισόδια της σειράς, θα παρακολουθήσουμε την ανάπτυξη της αλήθειας σχετικά με τον θάνατο του βρέφους. Ο χαρακτήρας του Μιχάηλ φαίνεται να αρνείται να πιστέψει τα γεγονότα που ακούει.

Η Μάγισσα – Αποκεφαλίζουν την Δαμιανή

Σύμφωνα με την αναφορά, η Θεοφανώ, υποχρεωμένη από την επίγεια δικαιοσύνη και τον εσωτερικό της βαθύ πόνο, αποφασίζει επιτέλους να αποκαλύψει στον Μάρκο την ταυτότητα του δράστη που σκότωσε το μωρό. Αποφασίζει να το πράξει αυτό γιατί αδυνατεί να δει τον ένοχο να παραμένει ατιμώρητος.

Όταν ο Μάρκος μαθαίνει την αλήθεια που κρύβεται πίσω από τη δολοφονία, απορεί και δυσκολεύεται να το δεχτεί, ενώ ο Μιχαήλ βρίσκεται σε περίοδο ψυχολογικής κρίσης αφού μαθαίνει τις σκοτεινές ενέργειες της γυναίκας του. Είναι σοκαρισμένος και αντιμετωπίζει σοβαρά ερωτήματα σχετικά με το πώς να αντιδράσει σε αυτήν την κατάσταση. Μπορεί ακόμα να σκέφτεται να επιβάλει κυριολεκτικά τον εαυτό του και να προβεί σε ακραίες ενέργειες, όπως να της κόψει το κεφάλι.

Ωστόσο, έχει μπροστά του το δίλημμα πώς να αντιμετωπίσει την γυναίκα που αγαπά. Όλες αυτές οι δραματικές εξελίξεις υπόσχονται να κρατήσουν τους θεατές σε αγωνία και να προσφέρουν ανατροπές στην πλοκή της σειράς.

Για την αρχική σελίδα « Η Μάγισσα » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

h magissaΗ Μάγισσαη μάγισσα mega spoilerΗ Μάγισσα trailerη μαγισσα αντ1η μάγισσα αντεναη μαγισσα εξελιξειςη μάγισσα επεισόδιαη μαγισσα νεα σειραη μάγισσα σειράη μάγισσα σημεραη μάγισσα τι θα γίνειη μαγισσα τρειλερΜάγισσαμάγισσα spoilerμαγισσα αντ1μάγισσα νέα σειρά