Η Μάγισσα – Απο τις ψυχοκόρες στη μάγισσα σε ρόλο έκπληξη

Η Μάγισσα – Η παραγωγή του δεύτερου κύκλου της σειράς “Η Μάγισσα-Φλεγόμενη Καρδιά” συνεχίζει να εμπλουτίζει το καστ της με νέες προσθήκες. Οι τελευταίες πληροφορίες επιβεβαιώνουν ότι η Γιούλικα Σκαφιδά και ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης θα συμμετέχουν στη σειρά.

Η Μάγισσα – Απο τις ψυχοκόρες στη μάγισσα σε ρόλο έκπληξη

Μετά την ανακοίνωση της Μαρίας Κίτσου ως μέλος του πρωταγωνιστικού καστ, την περασμένη εβδομάδα προστέθηκε και ο ηθοποιός Μελέτης Ηλίας. Τα γυρίσματα αναμένονται να ξεκινήσουν σύντομα, και η παραγωγή επιταχύνει τη διαδικασία επιλογής ηθοποιών. Στην εκπομπή I Love Σου Κου, αποκαλύφθηκε ότι στη σειρά θα δούμε επίσης τη Γιούλικα Σκαφιδά και τον Σπύρο Χατζηαγγελάκη. Η Γιούλικα Σκαφιδά εντυπωσίασε το κοινό με την ερμηνεία της ως Μάγια Αρδίτη στις “Ψυχοκόρες”, ενώ ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης συγκίνησε τους τηλεθεατές στη σειρά “Ο Πρώτος από εμάς”.

Και οι δύο σειρές προβλήθηκαν στον ΑΝΤ1. Η αναμονή για τον δεύτερο κύκλο της πολυαναμενόμενης σειράς εποχής “Η Μάγισσα” αυξάνεται, καθώς το κοινό περιμένει να δει ποιοι άλλοι ηθοποιοί θα συμμετάσχουν στη σειρά. Με την ποικιλία και το ταλέντο των νέων προσθηκών, η σειρά αναμένεται να κερδίσει ακόμη περισσότερους θαυμαστές.

Για την αρχική σελίδα « Η Μάγισσα » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Μάγισσαη μαγισσα αντ1Η Μάγισσα αυριοη μαγισσα εξελιξειςη μάγισσα επεισόδιαΗ Μάγισσα επομενα επεισοδιαΗ Μάγισσα περιλήψειςη μάγισσα σημεραΗ Μάγισσα τι θα δούμεη μαγισσα τρειλερ