Η Μάγισσα – Απαρνείται το χάρισμα για να σώσει το παιδί της

Η Μάγισσα – Μόνο μπελάδες και περιπέτειες έχει φέρει ως τώρα στη Θεοφανώ το παράξενο χάρισμά της… Κυρίως την έχει βάλει στο στόχαστρο της Δαμιανής και της Πολυξένης, που με το άγρυπνο βλέμμα τους παρακολουθούν τις κινήσεις της και… παραμονεύουν για την κατάλληλη στιγμή που θα καταφέρουν να την εξοντώσουν.

Η Μάγισσα – Απαρνείται το χάρισμα για να σώσει το παιδί της

Χρειάζεται όμως να είναι πολύ προσεκτικές, μια και η τελευταία τους άστοχη απόπειρα οδήγησε τον διάδοχο των Λασκαραίων, τον Μάρκο, μια ανάσα πριν από τον θάνατο. Τώρα η Θεοφανώ, γνωρίζοντας την αποκαλυπτική δύναμη των οραμάτων της και για να προστατέψει το παιδί που έχει στα σπλάχνα της, αποφασίζει να θάψει μια για πάντα αυτό το χάρισμά της, που μέχρι τώρα έχει αποδειχτεί περισσότερο κατάρα παρά ευχή!

Στο μεταξύ, ο Μιχαήλ, που πάντα υπολογίζει τη Δαμιανή και τη νοιάζεται, αποφασίζει να δώσει μια δεύτερη ευκαιρία στη σχέση τους, που έχει βαθιά διαταραχτεί, ενώ στο αντίπαλο στρατόπεδο, αυτό των Γερακάρηδων, ο Πετρούνης καταφέρνει να ξεσκεπάσει τον Μαριόλη.

Η Θεοφανώ, παρά το γεγονός ότι έχει αποφασίσει να απαρνηθεί το χάρισμά της, αντιλαμβάνεται ότι η ίδια της η φύση είναι πιο δυνατή από την απόφασή της, καθώς μέσω ενός νέου οράματος ανα καλύπτει «κάτι» για το παρελθόν του Αντρέι, που κλονίζει και τον ίδιο όταν του το εκμυστηρεύεται… Ανακαλύπτει λοιπόν ότι ο Ρώσος ευγενής έχει μια… γραμμή συγγένειας με τους Λασκαραίους, πιο δυνατή από ό,τι θα μπορούσε ποτέ να φανταστεί.

Ταυτοχρόνως, το συμβούλιο των καπεταναίων αποφασίζει επιτέλους να σταθεί στο πλευρό των υπόλοιπων Μανιατών, ο θάνατος όμως εξακολουθεί να πλανιέται γύρω τους και να καραδοκεί… Ένας άνθρωπος θα πεθάνει, προκαλώντας σεισμό!

Η Μεταξία, που διαθέτει μεγάλη εξυπνάδα και παρακολουθεί «άγρυπνα» τα πάντα, για πρώτη φορά αρχίζει να υποπτεύεται σωστά ποιος δολοφόνησε το μωρό της! Η υποψία αυτή την κάνει να ανατριχιάζει από φρίκη… Αδυνατεί να πιστέψει πως τη ζωή του μωρού της τη στέρησε η ίδια του η γιαγιά, γι’ αυτό και αποφασίζει να ψάξει περισσότερο. Δεν μπορεί να την κατηγορήσει ανοιχτά χωρίς αδιάσειστα στοιχεία, γιατί οι Λασκαραίοι θα δολοφονήσουν και την ίδια χωρίς δεύτερη κουβέντα!

Για την αρχική σελίδα « Η Μάγισσα » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

h magissaΗ Μάγισσαη μάγισσα mega spoilerΗ Μάγισσα trailerη μαγισσα αντ1η μάγισσα αντεναη μαγισσα εξελιξειςη μάγισσα επεισόδιαη μαγισσα νεα σειραη μάγισσα σειράη μάγισσα σημεραη μάγισσα τι θα γίνειη μαγισσα τρειλερΜάγισσαμάγισσα spoilerμαγισσα αντ1μάγισσα νέα σειρά