Η Μάγισσα – Απαγάγει την Θεοφανώ – Εκδικείται τον Μάρκο

Η Μάγισσα – Τα επόμενα επεισόδια της σειράς θα φέρουν ανατρεπτικές εξελίξεις που θα μας καθηλώσουν. Η Θεοφανώ, ζώντας έναν εφιάλτη στην σειρά, βρίσκεται σε έναν κόσμο όπου η εγκυμοσύνη της και το ξεχωριστό της χάρισμα την καθιστούν αντικείμενο φόβου και υποψίας.

Η Μάγισσα – Απαγάγει την Θεοφανώ – Εκδικείται τον Μάρκο

Πολλοί τη φοβούνται, ενώ άλλοι την κατηγορούν ως απατεώνισσα. Ανάμεσα σε αυτούς, ο Τζανής, αποφασισμένος να την εκδικηθεί, σχεδιάζει να την εξαφανίσει. Οι φόβοι της Δαμιανής για το αποκαλυπτικό όραμα που θα αποκαλύψει την αλήθεια γύρω από τον φόνο του βρέφους, την καθιστούν συνενόχο με τον Τζανή. Στρατολογεί τον νέο αυτόν σύμμαχο, πείθοντάς τον να απαγάγει τη Θεοφανώ και να την παραδώσει στο συγκεντρωμένο πλήθος έξω από τον πύργο.

Σε συμφωνία με τη θρησκόληπτη οικογένεια των Τριβολαίων, που απορρίπτει κάθε παρέκκλιση από τη χριστιανική πίστη, ο Τζανής θέτει σε εφαρμογή ένα θανάσιμο σχέδιο. Σκοπεύει να εξαφανίσει την εγκυμονούσα Θεοφανώ, πλήττοντας τον Μάρκο και εκδικούμενος τα προνόμια που του παραχώρησε ο πατέρας του. Με τη συνεργασία της Δαμιανής, ο Τζανής απάγει τη Θεοφανώ, προσπαθώντας να την παραδώσει στους αυστηρούς Τριβολαίους. Ωστόσο, η έκπληξη έρχεται όταν αντιλαμβάνεται ότι η μυστική πόρτα του πύργου έχει ασφαλιστεί.

Παρ’ όλα αυτά, ο Τζανής καταφέρνει να την εξαγάγει και να την κρύψει στο Πόρτο Κάγιο, αποκρύπτοντας την από τους Τριβολαίους και όλους όσοι θέλουν να την καταστρέψουν. Η Θεοφανώ, παραμένοντας κρυμμένη, αναμένει τη στιγμή που θα αποκαλυφθεί η αλήθεια και θα ξεσκεπαστούν τα κρυφά προσχήματα των ανθρώπων γύρω της.

Για την αρχική σελίδα « Η Μάγισσα » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

h magissaΗ Μάγισσαη μάγισσα mega spoilerΗ Μάγισσα trailerη μαγισσα αντ1η μάγισσα αντεναη μαγισσα εξελιξειςη μάγισσα επεισόδιαη μαγισσα νεα σειραη μάγισσα σειράη μάγισσα σημεραη μάγισσα τι θα γίνειη μαγισσα τρειλερΜάγισσαμάγισσα spoilerμαγισσα αντ1μάγισσα νέα σειρά