Η Μάγισσα – Αντίστροφη μέτρηση – Υλοποιεί Το σατανικό της σχέδιο

Η Μάγισσα – Η Κυπριανή ανακαλύπτει το ασύλληπτο μυστικό: η Θεοφανώ είναι το νόθο παιδί του άντρα της. Αφού ανακαλύπτει την συγκλονιστική αλήθεια, επιδιώκει να καταστρέψει τη ζωή της Θεοφανώς. Πολλοί εχθροί περιτριγυρίζουν την αθώα Θεοφανώ, δημιουργώντας ένα περιβάλλον τρόμου για εκείνη. Ο φόβος και η απόγνωση της κοπέλας αυξάνονται, μην μπορώντας πλέον να εμπιστευτεί κανέναν.

Η Μάγισσα – Αντίστροφη μέτρηση – Υλοποιεί Το σατανικό της σχέδιο

Οι καταδιώκοντες έχουν κάθε λόγο να το κάνουν – η Μεταξία, πεπεισμένη πως η Θεοφανώ είναι η δολοφόνος του γιου της, η Δαμιανή, φοβούμενη το χάρισμά της, ο Τζανής, με σκοπό να πληγώσει τον Μάρκο, και οι Τριβολαίοι, θεωρώντας την δαιμονισμένη. Στον κατάλογο των εχθρών προστίθεται και η Κυπριανή, ανακαλύπτοντας την αλήθεια πως η Θεοφανώ είναι το νόθο παιδί του συζύγου της. Αυτό αρκεί για να επιζητήσει το θάνατό της.

Μετά την αποκάλυψη της Αναχίτ, η σειρά της Θεοφανώς να πεθάνει φαίνεται αναπόφευκτη. Η Κυπριανή, προηγουμένως, είχε αναθέσει στον Αντώνη Σκλαβούνο να εντοπίσει την Αναχίτ. Αυτό που δεν γνωρίζει ο κόσμος είναι πως η Αναχίτ είχε παράνομη σχέση με τον νεκρό σύζυγο της Κυπριανής, πατέρα του Σπήλιου. Από αυτήν την απαγορευμένη σχέση προήλθε η εγκυμοσύνη και η γέννηση της Θεοφανώς, κάτι που η Κυπριανή δεν γνώριζε ως τώρα.

Η Κυπριανή, τρελαμένη από ζήλια, στοχεύει να εξαφανίσει και την Θεοφανώ και το μωρό που εγκυμονεί. Στα επεισόδια που ακολουθούν, μέσα από αναδρομικές σκηνές, θα δούμε πως η Κυπριανή εντοπίζει και δολοφονεί την Αναχίτ, καίγοντάς την στην πυρά. Όσο για την τύχη της Θεοφανώς, παραμένει άγνωστη, καθώς όταν αποκαλυφθεί η επιβίωση του νόθου παιδιού, η Κυπριανή θα καταβάλει κάθε προσπάθεια να την εξαφανίσει μια για πάντα.

Για την αρχική σελίδα « Η Μάγισσα » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Μάγισσαη μαγισσα αντ1Η Μάγισσα αυριοη μαγισσα εξελιξειςη μάγισσα επεισόδιαΗ Μάγισσα επομενα επεισοδιαΗ Μάγισσα περιλήψειςη μάγισσα σημεραΗ Μάγισσα τι θα δούμεη μαγισσα τρειλερ