Η Μάγισσα – Αναπόφευκτος Χωρισμός για Θεοφανώ – Αντρέι

Η Μάγισσα – Στα επερχόμενα επεισόδια της σειράς, η Θεοφανώ και ο Αντρέι βρίσκονται αντιμέτωποι με έναν αναπόφευκτο χωρισμό, καθώς οι συνθήκες δεν επιτρέπουν τη συνέχεια της σχέσης τους.

Η Μάγισσα – Αναπόφευκτος Χωρισμός για Θεοφανώ – Αντρέι

Ο Αντρέι, ο οποίος λειτουργεί ως φύλακας άγγελος της Θεοφανώς, τη στηρίζει τόσο στις δύσκολες όσο και στις εύκολες στιγμές. Στα επόμενα επεισόδια, η Θεοφανώ θα φέρει στον κόσμο το παιδί της με τον Μάρκο, και ο Αντρέι θα σταθεί ξανά στο πλευρό της. Η αγάπη και ο έρωτας τους είναι αδιαμφισβήτητοι. Ωστόσο, ο Μάρκος θα επιστρέψει και θα απαγάγει τη Θεοφανώ και το παιδί τους, επιστρέφοντας στον πύργο των Λασκαραίων.

Η Θεοφανώ θα αναγκαστεί να χωρίσει με τον Αντρέι και να επιστρέψει στη φυλακή της, καθώς η επιστροφή στον πύργο δεν θα είναι εύκολη. Παρά την προσπάθειά του να την πείσει να επιστρέψει σε αυτόν, ο Αντρέι δεν θα διεκδικήσει προς το παρόν την πρωτοκαθεδρία. Συγχρόνως, σχεδιάζει με τον Μπακού και τον Κανέλλο ένα σχέδιο για να απελευθερώσει την Θεοφανώ, συμπεριλαμβανομένης και της υποστήριξης της οικογένειας της Κερασίνας και των Δραγουμάνων.

Ποιες συνέπειες θα έχει ο αναπόφευκτος χωρισμός της Θεοφανώς και του Αντρέι στη σχέση τους; Πώς θα αντιδράσει ο Αντρέι στην επιλογή της Θεοφανώς να επιστρέψει στον πύργο των Λασκαραίων; Ποιο είναι το σχέδιο που σχεδιάζει ο Αντρέι με τον Μπακού και τον Κανέλλο για να απελευθερώσουν τη Θεοφανώ; Θα επιτύχει αυτή η συνωμοσία ή θα αντιμετωπίσουν εμπόδια και αντίσταση;

Για την αρχική σελίδα « Η Μάγισσα » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Μάγισσαη μαγισσα αντ1Η Μάγισσα αυριοη μαγισσα εξελιξειςη μάγισσα επεισόδιαΗ Μάγισσα επομενα επεισοδιαΗ Μάγισσα περιλήψειςη μάγισσα σημεραΗ Μάγισσα τι θα δούμεη μαγισσα τρειλερ