Η Μάγισσα – Αίμα Λασκαραίων κυλά στις φλέβες της

Η Μάγισσα – Περισσότερες αποκαλύψεις αναμένονται στην πορεία της σειράς, καθώς θα φωτίσουν την ταυτότητα του πατέρα της Θεοφανώς. Ενώ οι αντιπαραθέσεις μεταξύ των δύο ισχυρών οικογενειών της Μάνης συνεχίζονται, ο Τζανέτος Λάσκαρης, ο μικρότερος αδελφός των Λασκαραίων, εμφανίζεται και ζητά δικαιοσύνη για όλα τα γεγονότα.

Η Μάγισσα – Αίμα Λασκαραίων κυλά στις φλέβες της

Ο Μιχαήλ, ο μεγαλύτερος αδελφός του, θα πρέπει να δώσει λογαριασμό για πολλές πράξεις προς τον αδελφό του, αλλά και να σχεδιάσει την εξουδετέρωσή του, καθώς δεν υπάρχει αρκετός χώρος για τους δύο στον πύργο. Ταυτόχρονα, ο Τζανέτος αποφεύγει να αποκαλύψει τα σημάδια εγκαυμάτων που φέρει στο σώμα του, ειδικά όταν τον ρωτά η Θεοφανώ. Στα επόμενα επεισόδια της σειράς, ανακαλύπτουμε ότι αυτά τα εγκαύματα προήλθαν από την προσπάθειά του να σώσει τη ζωή της συντρόφου του και μητέρας της Θεοφανώς.

Ωστόσο, η προσπάθεια αυτή αποτύγχανε. Πώς θα μάθει η ίδια η Θεοφανώ τι την συνδέει με αυτόν τον άνδρα, και ποιο θα είναι το μέλλον της; Καθώς η εξέλιξη της σειράς συνεχίζεται, αναμένεται να αποκαλυφθούν περισσότερες πτυχές της πλοκής και να αναδειχθούν τα βάθη των χαρακτήρων. Η σχέση μεταξύ του Τζανέτου και της Θεοφανώς φαίνεται να κρύβει πολλά μυστικά, ενώ ο αγώνας για δικαιοσύνη και εκδίκηση ανάμεσα στις δυο οικογένειες αναμένεται να φτάσει σε αποκορύφωμα.

Η ανατροπή των γεγονότων και η αποκάλυψη των μυστικών θα κρατήσουν τους θεατές σε αγωνία, ενώ η Θεοφανώ θα πρέπει να αντιμετωπίσει το παρελθόν και το μέλλον της με σθένος και αποφασιστικότητα.

Για την αρχική σελίδα « Η Μάγισσα » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

h magissaΗ Μάγισσαη μάγισσα mega spoilerΗ Μάγισσα trailerη μαγισσα αντ1η μάγισσα αντεναη μαγισσα εξελιξειςη μάγισσα επεισόδιαη μαγισσα νεα σειραη μάγισσα σειράη μάγισσα σημεραη μάγισσα τι θα γίνειη μαγισσα τρειλερΜάγισσαμάγισσα spoilerμαγισσα αντ1μάγισσα νέα σειρά