Η Μάγισσα – Αδυσώπητη σύγκρουση του καλού με το κακό

Η Μάγισσα – Με νέο καστ και συναρπαστικές ιστορίες, η Μελίνα Τσαμπάνη και ο Πέτρος Καλκόβαλης ετοιμάζουν μια εντυπωσιακή σεζόν! Οι ρόλοι έχουν ήδη ανατεθεί και οι ιστορίες έχουν αποτυπωθεί στο χαρτί. Οι συντελεστές της σειράς έχουν αρχίσει το τηλεοπτικό τους ταξίδι στην ενετοκρατούμενη Μάνη, υπό την καθοδήγηση του σκηνοθέτη Λευτέρη Χαρίτου.

Η Μάγισσα – Αδυσώπητη σύγκρουση του καλού με το κακό

Στόχος τους είναι το αποτέλεσμα να εντυπωσιάσει και να καθηλώσει το κοινό. Αμέσως μετά την ολοκλήρωση του πρώτου κύκλου, οι δημιουργοί της σειράς μας έδωσαν μια πρώτη γεύση για τα επόμενα επεισόδια μέσω ενός σημειώματος. «Όπως η μέρα συνυπάρχει με τη νύχτα, η αγάπη με το μίσος, το καλό με το κακό, έτσι και για κάθε Κυπριανή θα υπάρχει πάντα μια Θεοφανώ. Αυτή η αλυσίδα δεν θα σπάσει ποτέ και θα τη συναντάμε από την αρχή μέχρι το τέλος του κόσμου. Το επόμενο ταξίδι ξεκινά από το μακρινό 1710 στην ενετοκρατούμενη Μάνη, όπου δημιουργήθηκαν και συγκρούστηκαν για πρώτη φορά οι δύο αυτές δυνάμεις.

Αυτή η σύγκρουση άφησε ανεξίτηλα σημάδια στις επόμενες γενιές», ανέφεραν οι δημιουργοί, αποκαλύπτοντας το γενικό πλαίσιο της ιστορίας. Η αλυσίδα της Θεοφανούς θα μας οδηγήσει μέχρι το 1910, όπου ένας απόγονος προσπαθεί να κατανοήσει ένα χάρισμα που ίσως είναι τελικά κατάρα. Η συνέχεια του ταξιδιού απρόσμενη για το αν θα οδηγήσει σε ένα τέλος ή αν αυτό το ταξίδι είναι αέναο.

Για την αρχική σελίδα « Η Μάγισσα » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Μάγισσαη μαγισσα αντ1Η Μάγισσα αυριοη μαγισσα εξελιξειςη μάγισσα επεισόδιαΗ Μάγισσα επομενα επεισοδιαΗ Μάγισσα περιλήψειςη μάγισσα σημεραΗ Μάγισσα τι θα δούμεη μαγισσα τρειλερ