Η Μάγισσα 9/10/23: Η Θεοφανώ μαθαίνει την αλήθεια για το παρελθόν

Η Μάγισσα 9/10/23: Ο Μιχαήλ απευθύνεται στον Αντρέι με μια σημαντική αίτηση – να αναλάβει την  έρευνα σχετικά με την δολοφονία του εγγονού του. Αρχικά, ο κύριος ύποπτος φαίνεται να είναι ο Βρώτσος. Ο Αντρέι αναλαμβάνει να πραγματοποιήσει ανάκριση σε όλο το προσωπικό τους, όμως, η προσοχή του φαίνεται να στρέφεται κυρίως στην Θεοφανώ.

Η Μάγισσα 9/10/23: Η Θεοφανώ μαθαίνει την αλήθεια για το παρελθόν

Ο Κανέλλος, από την πλευρά του, ανακαλύπτει τα οστά του αδελφού του, του Τζανέτου, προκαλώντας μια αναδρομή σε μια παλιά διαμάχη με τον Μιχαήλ.

Εν τω μεταξύ, ο Πετρούνης εντοπίζει τον Γάλλο αρχαιολόγο Μισέλ Ντε Μποφόρ και συνιστά στον πατέρα του Σπήλιο να ζητήσουν την βοήθειά του στην αναζήτηση ενός θησαυρού. Από την πλευρά της Θεοφανώ, ανακαλύπτεται η σπηλιά όπου φαίνεται ότι ζούσε η μητέρα της, και ο Μανώλης και η Αγάθη αισθάνονται την ανάγκη να της αποκαλύψουν την πλήρη αλήθεια για το παρελθόν της.

Για την αρχική σελίδα « Η Μάγισσα » πατήστε ΕΔΩ

Η ΜάγισσαΗ Μάγισσα 9/10/23Η Μάγισσα ant1 tvΗ Μάγισσα spoilerη μάγισσα spoiler αντρέι σιντόροφ:η μάγισσα spoiler η μάγισσα έρχεται τον σεπτέμβριο στον ant1η μάγισσα spoiler η μία σκάβει τον λάκκο της άλλης στο ίδιο σπίτιη μάγισσα spoiler το θανάσιμο μυστικό των λασκαραίωνΗ Μάγισσα trailerη μαγισσα αντ1η μαγισσα εξελιξειςη μαγισσα επεισοδεια