Η Μάγισσα 8/11/23: Ο έρωτας του Μάρκου για την Θεοφανώ φουντώνει

Η Μάγισσα 8/11/23: Η σχέση των Λασκαραίων με τους Γερακάρηδες πριν από την απόφασή τους να ενωθούν μέσω του γάμου των παιδιών τους ήταν εχθρική. Οι δύο οικογένειες βρίσκονταν σε πόλεμο, και ο καταχνιάς και ο λιμός που επικρατούσαν λόγω της έκρηξης ενός ηφαιστείου στην Ινδονησία είχαν καταπιεί τη Μάνη και την Ευρώπη, κάνοντας την κατάσταση ακόμη πιο επικίνδυνη.

Η Μάγισσα 8/11/23: Ο έρωτας του Μάρκου για την Θεοφανώ φουντώνει

Η ένωση των δύο οικογενειών προτάθηκε από τη Γερακίνα και υλοποιήθηκε μέσω του γάμου του Μάρκου, μέλους της οικογένειας Λασκαραίων, και της Μεταξίας, κόρης της Γερακίνας. Αυτή η ένωση έβαλε τέλος στην αντιπαλότητα μεταξύ των δύο οικογενειών, προσπαθώντας να δημιουργήσει έναν συμμαχικό δεσμό αντί για έχθρα.

Ωστόσο, η συμμαχία του Σπήλιου με τον Μιχαήλ και τον Δραγουμάνο φέρνει τον Μαριόλη αντιμέτωπο με την κατάσταση και τον προβληματισμό. Η Θεοφανώ, που επισκέπτεται τη σπηλιά όπου γεννήθηκε, ανακαλύπτει μυστικά που θα ρίξουν φως στην ιστορία των δύο οικογενειών. Αυτά τα γεγονότα διαδραματίζονται δύο χρόνια πίσω, τον Αύγουστο του 1816, και αποκαλύπτουν την κόντρα μεταξύ των δύο ισχυρών οικογενειών.

Εκείνη την περίοδο, οι Λασκαραίοι και οι Γερακάρηδες βρίσκονταν σε πόλεμο, και η κατάσταση της πείνας και του τρόμου επικρατούσε. Η ανάγκη επιβίωσης τους ανάγκασε να σκεφτούν την εκεχειρία και τη σύναψη μιας ένωσης. Ο γάμος του Μάρκου και της Μεταξίας, που προτάθηκε από τη Γερακίνα, αποτέλεσε τη λύση για να θέσουν τέλος στην εχθρική τους σχέση.

Ωστόσο, ο παράνομος έρωτας μεταξύ της Μεταξίας και του Τζανή προκαλεί σοβαρά προβλήματα, καθώς η Δαμιανή, μητέρα του Μάρκου, ανακαλύπτει την αλήθεια και επιχειρεί να προστατεύσει τον γιο της. Ενώ ο γάμος θέλησε να φέρει ειρήνη μεταξύ των δύο οικογενειών, ο παράνομος έρωτας μπλέκει τα πράγματα ακόμη περισσότερο, απειλώντας να καταστρέψει τον πύργο των Λασκαραίων.

Για την αρχική σελίδα « Η Μάγισσα » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

h magissaΗ Μάγισσαη μάγισσα mega spoilerΗ Μάγισσα trailerη μαγισσα αντ1η μάγισσα αντεναη μαγισσα εξελιξειςη μάγισσα επεισόδιαη μαγισσα νεα σειραη μάγισσα σειράη μάγισσα σημεραη μάγισσα τι θα γίνειη μαγισσα τρειλερΜάγισσαμάγισσα spoilerμαγισσα αντ1μάγισσα νέα σειρά