Η Μάγισσα – 4 θάνατοι που θα στοιχειώσουν τα επόμενα επεισόδια

Η Μάγισσα – Σοκαριστικές εξελίξεις περιμένουν τους θεατές στα επόμενα επεισόδια της σειράς του ΑΝΤ1, με τέσσερις θανάτους που θα σαρώσουν το κοινό.

Η Μάγισσα – 4 θάνατοι που θα στοιχειώσουν τα επόμενα επεισόδια

Αρχικά, ο Θράσος, ενώ εξετάζει τους λόγους που ο Μισέλ επιμένει να παραμένει στον πύργο, ανακαλύπτει τον έρωτα του προς τη Σκεύω, τη σύζυγο του ίδιου. Αυτή η αποκάλυψη οδηγεί σε μια δολοφονική “εξαφάνιση” του Μισέλ, με τον Θράσο να αναλαμβάνει τον ρόλο του εκτελεστή, θέλοντας να εξαλείψει τον ανταγωνιστή του. Ο δεύτερος θάνατος αφορά την Κερασίνα, που ανακαλύπτει την παράνομη σχέση του άντρα της με τη Μεταξία.

Αντί να αφήσει τον άνδρα της, όμως, επιλέγει να πάρει τη δική της εκδίκηση και έτσι την βγάζουν απο την μέση. Το τρίτο θύμα είναι ο Ιωάννης Βρώτσος, πατέρας του Κοσμά, που, βαριά άρρωστος, αποκαλύπτει τη συνομωσία του με τον Μιχαήλ για τον θάνατο του Τζανέτου Λάσκαρη. Τέλος, η αποκάλυψη του δολοφονικού μυστικού της Πολυξένης σχετικά με τον φόνο του μωρού στο ποτάμι συνεπάγεται το θάνατό της. Προτού εκτελεστεί, η Δαμιανή ζητά συγγνώμη, και η Πολυξένη αποκαλύπτει τον έρωτά της προς εκείνη.

Καθώς αποχαιρετιούνται, η Πολυξένη κρέμεται, και ο Βρώτσος εκτελεί το θανατηφόρο ξόρκι, βάζοντας τέλος στη ζωή της μυστηριώδους δούλας παρασέρνοντας την στην κρεμάλα. Με αυτούς τους ανατριχιαστικούς θανάτους, η σειρά αφήνει το κοινό με αναμνήσεις από μια πλούσια και συναρπαστική σεζόν, δίνοντας τέλος σε υποθέσεις που κρατούσαν τους θεατές σε αγωνία.

Για την αρχική σελίδα « Η Μάγισσα » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

Η Μάγισσαη μαγισσα αντ1Η Μάγισσα αυριοη μαγισσα εξελιξειςη μάγισσα επεισόδιαΗ Μάγισσα επομενα επεισοδιαΗ Μάγισσα περιλήψειςη μάγισσα σημεραΗ Μάγισσα τι θα δούμεη μαγισσα τρειλερ