Η Μάγισσα 4/10/23: Προσπαθούν να δολοφονήσουν τον Μιχαήλ

Η Μάγισσα 4/10/23: Ο Κανέλλος εμπνέει μια τολμηρή συμφωνία και αναζητά τον Αντρέι, παρακαλώντας τον να συνεργαστεί για την υλοποίησή της. Ο Μιχαήλ, μετά από μια απόπειρα δολοφονίας σε βάρος του, αρχίζει να αμφιβάλλει για όλους τους ανθρώπους γύρω του, ακόμη και για τους πιο πιστούς φίλους του.

Η Μάγισσα 4/10/23: Προσπαθούν να δολοφονήσουν τον Μιχαήλ

Η σχέση ανάμεσα στη Θεοφανώ και τον Μάρκο περνάει από μια περίοδο έντασης και αβεβαιότητας. Τα συναισθήματα ανάμεσά τους δοκιμάζονται δύσκολα.Στο μεταξύ, ο Τζανής εκτελεί το έργο του στην είσπραξη φόρων από την αγορά, αλλά η συμπεριφορά του αποκαλύπτει τον πραγματικό του χαρακτήρα. Είναι προφανές ότι η τιμωρία του δεν θα αργήσει να έρθει.

Σε άλλα γεγονότα, ο Αντρέι αντιμετωπίζει μια ξαφνική αποκάλυψη, μια αλήθεια που ταρακουνάει τα θεμέλιά του βαθιά.Η Θεοφανώ, συνοδευόμενη από τον Φρίξο, αποφασίζει να εξερευνήσει ένα μυστηριώδες μέρος που πιστεύουν ότι θα τους προσφέρει απαντήσεις σχετικά με την εξαιρετική της ικανότητα. Παρόλα αυτά, ο κίνδυνος παραμένει συνεχώς παρών και προειδοποιεί για πιθανές περιπέτειες και κινδύνους.

Τέλος, μια νέα τραγωδία χτυπάει τον πύργο των Λασκαραίων, καθώς τα τείχη του ξανάγινονται μάρτυρας αίματος και βίας. Αυτή η απροσδόκητη εξέλιξη αναστατώνει τους κατοίκους και οδηγεί σε νέες αναζητήσεις για απαντήσεις και δικαιοσύνη.

Για την αρχική σελίδα « Η Μάγισσα » πατήστε ΕΔΩ

Η ΜάγισσαΗ Μάγισσα 4/10/23Η Μάγισσα ant1 tvΗ Μάγισσα spoilerη μάγισσα spoiler αντρέι σιντόροφ:η μάγισσα spoiler η μάγισσα έρχεται τον σεπτέμβριο στον ant1η μάγισσα spoiler η μία σκάβει τον λάκκο της άλλης στο ίδιο σπίτιη μάγισσα spoiler το θανάσιμο μυστικό των λασκαραίωνΗ Μάγισσα trailerη μαγισσα αντ1η μαγισσα εξελιξειςη μάγισσα επεισόδιαη μαγισσα νεα σειρα