Η Μάγισσα 31/10/23: Το πέπλο της ενοχής πέφτει στο Τζανή

Η Μάγισσα 31/10/23: Ο Φρίξος, πλέον απόλυτα αλκοολικός και γεμάτος φόβο για τις εξελίξεις, βρίσκεται σε μια κρίσιμη κατάσταση. Καθώς η ανησυχία τον ταλαιπωρεί, αναγκάζεται να αποκαλύψει στη Μορφούλα το σατανικό σχέδιο που έχει συνεννοηθεί με τη Θεοφανώ για την αποκάλυψη των εγκληματικών πράξεων του Βρώτσου.

Η Μάγισσα 31/10/23: Το πέπλο της ενοχής πέφτει στο Τζανή

Παράλληλα, ο Αντρέι, αντιλαμβανόμενος όλο και περισσότερο ότι ο Τζανής είναι ο δολοφόνος του βρέφους, αποφασίζει να μοιραστεί αυτές τις υποψίες με τον Κανέλλο. Ο φίλος του, όμως, σοκάρεται από αυτά που ακούει και αρνείται να πιστέψει ότι ο ανιψιός του μπορεί να είναι υπεύθυνος για τον φόνο του παιδιού του αδελφού του.

Την ίδια στιγμή, η συνάντηση των Λασκαραίων με τους Γερακάρηδες εξελίσσεται σε έναν αγώνα ζωής και θανάτου, με μόνο έναν νικητή να ξεχωρίζει. Ο Μιχαήλ και ο Σπήλιος καταλαβαίνουν ότι η ειρηνική συνύπαρξη των δύο οικογενειών στην ίδια περιοχή είναι αδύνατη, και επομένως συμφωνούν σε ένα αγώνα σώμα με σώμα, στον οποίο ο σκοπός είναι η απόλυτη κυριαρχία. Αυτή η συμφωνία, παρά την ανοησία της, αποτρέπει έναν νέο κύκλο εκδίκησης, αλλά οι συνέπειες της θα είναι απρόβλεπτες για όλους.

Σε αυτό το σκοτεινό και επικίνδυνο περιβάλλον, που έχει πληγεί βαρύτατα και τις δύο ισχυρές οικογένειες της Μάνης, ο Βρώτσος ανακαλύπτει ταυτότητα αυτών που του άφησαν το αινιγματικό σημείωμα. Η έκπληξή του είναι τεράστια, καθώς και το μίσος που νιώθει απέναντί τους.

Για την αρχική σελίδα « Η Μάγισσα » πατήστε ΕΔΩ, και για ακόμη περισσότερα spoilers ΕΔΩ

h magissaΗ Μάγισσαη μάγισσα mega spoilerΗ Μάγισσα trailerη μαγισσα αντ1η μάγισσα αντεναη μαγισσα εξελιξειςη μάγισσα επεισόδιαη μαγισσα νεα σειραη μάγισσα σειράη μάγισσα σημεραη μάγισσα τι θα γίνειη μαγισσα τρειλερΜάγισσαμάγισσα spoilerμαγισσα αντ1μάγισσα νέα σειρά